Incondeiatul si impistritul fara ceara

"Incondeiatul" sau impistritul" se poate face intr-adevar si acoperind ceea ce in mod traditional se face cu ceara de albine incalzita, cu folie auto-colanta. Se acopera initial tot desenul, si apoi se baga in diferite vopseluri, de la culorile inchise ( rosu, violet, verde, albastru, brun) spre culorile deschise (galben, verde pal, rose) descoperind la fiecare scufundare alte portiuni din desen. Se poate proceda si invers, numai ca in acest caz, desenul se acopera progresiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci