Pastrarea zarzavaturilor

Patrunjelul, mararul, menta se pastreaza proaspete timp de citeva zile, chiar pe vreme extrem de calduroasa, daca se tin intr-o cratita ermetic inchisa si absolut uscata. Verdeata trebuie sa fie de asemenea uscata (nestropita cu apa).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci