Rasol de carne mai zemos

Pentru ca rasolul de carne sa fie zemos si prin urmare gustos trebuie respectate anumite conditii: se va lua de preferinta o bucata mare de carne grasa (partea de jos din spate). Carnea se pune in apa care clocoteste atit cit sa acopere carnea. Se lasa la foc iute pina incepe sa fiarba, apoi focul se micsoreaza, lasind carnea sa fiarba in clocote mici pina cind este gata.

Pentru un rasol consistent, puneti carnea in vasul cu apa clocotita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci