Supa cu galuste este una dintre preferatele noastre si, asa cum stim cu totii, reusita unei supe cu galuste sta in calitatea galustelor.
De multe ori, o supa buna este stricata de faptul ca galustele fie sunt prea tari, fie se dezintegraza in farfurie.
Pentru a nu va confrunta niciodata cu aceste probleme, va dezvaluim secretele celor mai bune galuste din gris:
1. In primul rand, grisul folosit trebuie sa fie pentru gatit, nu pentru copii.
2. Ingredientele pentru galustele din gris, necesare pentru o oala de supa, trebuie sa fie urmatoarele: 2 oua, 6 linguri cu gris, 1 lingurita ulei de masline si sare dupa gust.
3. Metoda de preparare: ouale se bat bine, se adauga uleiul si apoi se presara grisul. Pasta obtinuta nu trebuie sa fie tare, ea trebuie sa curga, dar nici prea subtire nu trebuie sa fie. Faceti compozitia cu ceva timp inainte si lasati-o la temperatura camerei, pentru ca grisul sa aiba timp sa se umfle.
4. Pentru a vedea daca compozitia este buna, puteti inmuia lingura cu care ati amestecat pasta de gris in supa fierbite. Daca o scoateti imediat si compozitia de pe ea se desface, mai adaugati putin gris.
5. Oala in care urmeaza sa puneti galustele in supa trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustele se umfla cand sunt fierte.
6. De asemenea, supa nu trebuie sa fierba in clocote in momentul cand puneti galustele.
7. Dupa ce ati pus galustele in supa, se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute.
8. Nu uitati sa "speriati" galustele, adica sa turnati peste ele apa rece cand sunt pe la jumatatea fierberii.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarMâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
Comentarii