Secretele prepararii celor mai bune galuste pentru supa

Supa cu galuste este una dintre preferatele noastre si, asa cum stim cu totii, reusita unei supe cu galuste sta in calitatea galustelor.


De multe ori, o supa buna este stricata de faptul ca galustele fie sunt prea tari, fie se dezintegraza in farfurie. 


Pentru a nu va confrunta niciodata cu aceste probleme, va dezvaluim secretele celor mai bune galuste din gris: 


1. In primul rand, grisul folosit trebuie sa fie pentru gatit, nu pentru copii. 


2. Ingredientele pentru galustele din gris, necesare pentru o oala de supa, trebuie sa fie urmatoarele: 2 oua, 6 linguri cu gris, 1 lingurita ulei de masline si sare dupa gust. 


3. Metoda de preparare: ouale se bat bine, se adauga uleiul si apoi se presara grisul. Pasta obtinuta nu trebuie sa fie tare, ea trebuie sa curga, dar nici prea subtire nu trebuie sa fie. Faceti compozitia cu ceva timp inainte si lasati-o la temperatura camerei, pentru ca grisul sa aiba timp sa se umfle. 


4. Pentru a vedea daca compozitia este buna, puteti inmuia lingura cu care ati amestecat pasta de gris in supa fierbite. Daca o scoateti imediat si compozitia de pe ea se desface, mai adaugati putin gris.


5. Oala in care urmeaza sa puneti galustele in supa trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustele se umfla cand sunt fierte.


6. De asemenea, supa nu trebuie sa fierba in clocote in momentul cand puneti galustele. 


7. Dupa ce ati pus galustele in supa, se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute. 


8. Nu uitati sa "speriati" galustele, adica sa turnati peste ele apa rece cand sunt pe la jumatatea fierberii. 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Chec "Zebra"
Bucataras.RO

Chec "Zebra"

Am preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...

Chec "Zebra"
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise