Secretele prepararii celor mai bune galuste pentru supa

Supa cu galuste este una dintre preferatele noastre si, asa cum stim cu totii, reusita unei supe cu galuste sta in calitatea galustelor.


De multe ori, o supa buna este stricata de faptul ca galustele fie sunt prea tari, fie se dezintegraza in farfurie. 


Pentru a nu va confrunta niciodata cu aceste probleme, va dezvaluim secretele celor mai bune galuste din gris: 


1. In primul rand, grisul folosit trebuie sa fie pentru gatit, nu pentru copii. 


2. Ingredientele pentru galustele din gris, necesare pentru o oala de supa, trebuie sa fie urmatoarele: 2 oua, 6 linguri cu gris, 1 lingurita ulei de masline si sare dupa gust. 


3. Metoda de preparare: ouale se bat bine, se adauga uleiul si apoi se presara grisul. Pasta obtinuta nu trebuie sa fie tare, ea trebuie sa curga, dar nici prea subtire nu trebuie sa fie. Faceti compozitia cu ceva timp inainte si lasati-o la temperatura camerei, pentru ca grisul sa aiba timp sa se umfle. 


4. Pentru a vedea daca compozitia este buna, puteti inmuia lingura cu care ati amestecat pasta de gris in supa fierbite. Daca o scoateti imediat si compozitia de pe ea se desface, mai adaugati putin gris.


5. Oala in care urmeaza sa puneti galustele in supa trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustele se umfla cand sunt fierte.


6. De asemenea, supa nu trebuie sa fierba in clocote in momentul cand puneti galustele. 


7. Dupa ce ati pus galustele in supa, se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute. 


8. Nu uitati sa "speriati" galustele, adica sa turnati peste ele apa rece cand sunt pe la jumatatea fierberii. 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
3
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Tort de ciocolata
Bucataras.RO

Tort de ciocolata

Minunat, minunat, minunat! Facut cu multa ciocolata si dragoste pentru surioara mea incredibila! 

Tort de ciocolata
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!