Sfaturi care sa-ti faca viata mai usoara in bucatarie

Sfaturi care sa-ti faca viata mai usoara in bucatarie

Cum sa racesti rapid o sticla de bere / suc. O invelesti intr-un prosop ud si o bagi la congelator. In cateva minute este rece ca gheata. Aceasta tehnica o sa raceasca sticla mult mai repede decat daca ai fi bagat-o direct in congelator. Cel mai usor mod de a separa galbenusul de albus. Foloseste o sticla de plastic si extrage galbenusul. Cum tai un tort fara sa folosesti un cutit. Daca nu ai la indeamna un cutit, taie tortul cu ata dentara. Merge chiar mai bine decat cu un cutit. Cum sa faci ochiurile pentru micul dejun mai interesante si fara sa se lipeasca intre ele. Taie un ardei gras in rondele sau o ceapa mai mare, pune cateva rondele in tigaie si sparge ouale direc in aceste forme. Ouale nu se vor mai lipi intre ele, si ochiurile vor arata mult mai interesant. Cum sa incalzesti o felie de pizza fara sa se usuce. Baga in cuptorul cu microunde un pahar cu apa impreuna cu felia de pizza. Apa evaporata va fi absorbita de felia de pizza. Cum sa cureti o tigaie pe care s-a lipit mancarea fara sa o zgarii. Daca nu vreti sa zgarii o tigaie de care s-a lipit mancare, iar buretele este inutil, foloseste sare pentru a o curata. Sarea va actiona ca un tix si nu va zgaria tigaia. Cum scoti din maini mirosul de usturoi sau ceapa. Pentru a scoate mirosul de mancare din maini, trebuie sa-ti freci palmele cu zeama de lamaie, bicarbonat sau de o oala de inox. Sursa articol: minq.com, greatist.com
Sursa foto: viralnova.com, night-pizza.ro, eatcheapeatwelleatup.com, www.rkjacobs.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Gutui cu carne de pui
1
Mancaruri cu carne

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Salam de biscuiţi reţetă
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...

Salam de biscuiţi reţetă
Aluat dulce pentru placinta
3
Aluaturi

Aluat dulce pentru placinta

Aceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...

Aluat dulce pentru placinta
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
4
Bebelusi > 12 luni

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare

• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
5
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia