***Laptii de peste vor avea un gust mult mai bun daca vor fi tinuti cinci minute in apa cu zeama de lamaie, inainte de a fi pregatiti. ***Icrele de peste vor fi mai spumoase si mai gustoase, daca se va folosi la prepararea lor apa minerala sau sifon rece. ***Fileul de peste nu se va sfarama in timpul prepararii, daca va fi stropit cu zeama de lamaie si va fi sarat cu 10 minute inainte de a fi pus la prajit. *** Pestele prajit va avea un gust deosebit daca este tinut 15 minute in lapte inainte de a fi preparat, dupa care se pudreaza cu faina si se prajeste cu ulei foarte bine inchis. *** Dupa ce se curata solzii si intestinele, pestele nu se lasa in apa decat atata timp cat este necesar sa fie clatit, pentru a-si pastra gustul. ***Pentru prepararea pestelui la cuptor, cel mai potrivit este vinul alb demisec. ***Pentru indepartarea mirosului de mal, se spala pestele cu apa in care au fost adaugate 2 linguri de otet.
E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiSe curata mandarinele de coaja sau se desfac in feliute. Se presara deasupra zaharul si se lasa sa stea cel putin 2 ore, pana...
Dulceata de mandarineAceasta reteta de crap la cuptor este delicioasa si merge de minune pentru zilele de week-end, mai ales langa o mamaliguta...
Crap la cuptorSunt minunate aceste pariziene cu gem de gutui, atat de aromate si pufoase, ca nu te poti opri din mancat!
Pariziene cu gem de gutuiO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Comentarii