***Laptii de peste vor avea un gust mult mai bun daca vor fi tinuti cinci minute in apa cu zeama de lamaie, inainte de a fi pregatiti. ***Icrele de peste vor fi mai spumoase si mai gustoase, daca se va folosi la prepararea lor apa minerala sau sifon rece. ***Fileul de peste nu se va sfarama in timpul prepararii, daca va fi stropit cu zeama de lamaie si va fi sarat cu 10 minute inainte de a fi pus la prajit. *** Pestele prajit va avea un gust deosebit daca este tinut 15 minute in lapte inainte de a fi preparat, dupa care se pudreaza cu faina si se prajeste cu ulei foarte bine inchis. *** Dupa ce se curata solzii si intestinele, pestele nu se lasa in apa decat atata timp cat este necesar sa fie clatit, pentru a-si pastra gustul. ***Pentru prepararea pestelui la cuptor, cel mai potrivit este vinul alb demisec. ***Pentru indepartarea mirosului de mal, se spala pestele cu apa in care au fost adaugate 2 linguri de otet.
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)
Comentarii