***Pentru tartele cu fructe proaspete, este indicat sa se presare putin gris peste aluat inainte de a pune fructele. Acesta va absorbi surplusul de zeama lasat de fructe. ***Aluatul pentru tarta poate inlocui cu mult succes aluatul pentru pasca cu conditia sa fie copt in primele 10-15 minute la foc iute, in cuptor preincalzit, apoi se adauga umplutura de branza si focul va fi mai mic, pana se intareste umplutura. ***Aluatul pentru tarte se lasa la rece dupa ce a fost framantat. Se lucreaza repede ca aluatul de tarta, pentru a impiedica untul din compozitie sa se topeasca.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii