***Pentru tartele cu fructe proaspete, este indicat sa se presare putin gris peste aluat inainte de a pune fructele. Acesta va absorbi surplusul de zeama lasat de fructe. ***Aluatul pentru tarta poate inlocui cu mult succes aluatul pentru pasca cu conditia sa fie copt in primele 10-15 minute la foc iute, in cuptor preincalzit, apoi se adauga umplutura de branza si focul va fi mai mic, pana se intareste umplutura. ***Aluatul pentru tarte se lasa la rece dupa ce a fost framantat. Se lucreaza repede ca aluatul de tarta, pentru a impiedica untul din compozitie sa se topeasca.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtE primul an când pregătesc astfel de castraveți. Nici mie nu-mi vine să cred, dar după experiența de anul trecut, când...
Castraveti de vara muratiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii