***Pentru tartele cu fructe proaspete, este indicat sa se presare putin gris peste aluat inainte de a pune fructele. Acesta va absorbi surplusul de zeama lasat de fructe. ***Aluatul pentru tarta poate inlocui cu mult succes aluatul pentru pasca cu conditia sa fie copt in primele 10-15 minute la foc iute, in cuptor preincalzit, apoi se adauga umplutura de branza si focul va fi mai mic, pana se intareste umplutura. ***Aluatul pentru tarte se lasa la rece dupa ce a fost framantat. Se lucreaza repede ca aluatul de tarta, pentru a impiedica untul din compozitie sa se topeasca.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii