Sfaturi practice pentru o bucatarie curata

Cei mai multi mirobi sunt in doua incaperi ale casei: in baie si in bucatarie. Dat fiind faptul ca in bucatarie introducem hrana in organismul nostru, igiena bucatarie este cea mai importanta daca vrem ca sanatatea noastra si a familiei sa nu fie pusa in pericol! Pentru o curatenie ireprosabila trebuie folosite substante dezinfectante care sa nu ne afecteze indirect cum este clorul care insa are avantajul ca distruge microbii. Intotdeauna trebuie clatit bine cu apa calduta pentru a indeparta substantele. Cel mai important lucru e ca de fiecare data cand gatim sa punem lucrurile la locul lor si s afacem curat, odata la saptamana sa ajungem si la lucrurile mai greu accesibile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci