Cei mai multi mirobi sunt in doua incaperi ale casei: in baie si in bucatarie. Dat fiind faptul ca in bucatarie introducem hrana in organismul nostru, igiena bucatarie este cea mai importanta daca vrem ca sanatatea noastra si a familiei sa nu fie pusa in pericol! Pentru o curatenie ireprosabila trebuie folosite substante dezinfectante care sa nu ne afecteze indirect cum este clorul care insa are avantajul ca distruge microbii. Intotdeauna trebuie clatit bine cu apa calduta pentru a indeparta substantele. Cel mai important lucru e ca de fiecare data cand gatim sa punem lucrurile la locul lor si s afacem curat, odata la saptamana sa ajungem si la lucrurile mai greu accesibile

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii