Trucuri in bucatarie

1. Pentru a evita mucegairea branzei, pune 2-3 cuburi de zahar in vasul in care pastrezi alimentul. 2. Daca portocalele au un gust acru, taie-le i sferturi si presara putina sare. Sarea va elimina aciditatea, iar gustul sarat nu va persista. 3. Daca obiectele de bucatarie au un miros persistent de peste, scufunda-le intr-un vas cu ceai negru tare (pe care il lasi mai mult timp la inuzat). Daca mirosul persista, se recomanda curatarea acestora cu o bucata de cartof taiata si mirosul va disparea. 4. Pentru a da luciu tacamurilor, le treci prin apa scursa de la cartofii fierti. 5. Daca inainte de utilizare, ungi marginea tigaii cu putin unt sau margarina, nu va mai da in foc, astfel, nu vom mai avea nevoie de produse pentru curatarea aragazului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc