Trucuri in bucatarie

1. Pentru a evita mucegairea branzei, pune 2-3 cuburi de zahar in vasul in care pastrezi alimentul. 2. Daca portocalele au un gust acru, taie-le i sferturi si presara putina sare. Sarea va elimina aciditatea, iar gustul sarat nu va persista. 3. Daca obiectele de bucatarie au un miros persistent de peste, scufunda-le intr-un vas cu ceai negru tare (pe care il lasi mai mult timp la inuzat). Daca mirosul persista, se recomanda curatarea acestora cu o bucata de cartof taiata si mirosul va disparea. 4. Pentru a da luciu tacamurilor, le treci prin apa scursa de la cartofii fierti. 5. Daca inainte de utilizare, ungi marginea tigaii cu putin unt sau margarina, nu va mai da in foc, astfel, nu vom mai avea nevoie de produse pentru curatarea aragazului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori