1. Pentru a evita mucegairea branzei, pune 2-3 cuburi de zahar in vasul in care pastrezi alimentul. 2. Daca portocalele au un gust acru, taie-le i sferturi si presara putina sare. Sarea va elimina aciditatea, iar gustul sarat nu va persista. 3. Daca obiectele de bucatarie au un miros persistent de peste, scufunda-le intr-un vas cu ceai negru tare (pe care il lasi mai mult timp la inuzat). Daca mirosul persista, se recomanda curatarea acestora cu o bucata de cartof taiata si mirosul va disparea. 4. Pentru a da luciu tacamurilor, le treci prin apa scursa de la cartofii fierti. 5. Daca inainte de utilizare, ungi marginea tigaii cu putin unt sau margarina, nu va mai da in foc, astfel, nu vom mai avea nevoie de produse pentru curatarea aragazului.
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii