Aspectul conservelor de carne

(0)
admin postat de


Verificati eticheta produsului la cumparare si la data fabricatiei acesteia!

Semiconservele sint alimente pasteurizate, ambalate in cutii metalice, folie contractabila (semiconservele de carne) sau in borcane (semiconserve din peste). Pasteurizarea nu asigura o stabilitate indelungata produselor. Perioada de timp in care producatorul garanteaza caracteristici neschimbate ale semiconservelor din carne (pulpa, spata, Pork Loin, Chopp Ham, Chopped Pork) pastrate in spatii frigorifice la temperatura +2�C...+4�C este de cca. 10 luni si incepe de la data fabricatiei stantata pe cutie. Semiconservele de carne fabricate in cutii mai mari de 1 kg pot fi livrate si fara ambalaj metalic, in blocuri de marimea cutiei sau portionate, ambalate in hartie pergaminata. Prezentarea spre vinzare se face in vitrine frigorifice care functioneaza. Pentru aceste produse, termenul de pastrare este de cel mult 3 zile de la data cumpararii in conditii de pastrare la max. +4�C.
Alte articole cu:
conserve de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.