Verificati eticheta produsului la cumparare si la data fabricatiei acesteia!
Semiconservele sint alimente pasteurizate, ambalate in cutii metalice, folie contractabila (semiconservele de carne) sau in borcane (semiconserve din peste). Pasteurizarea nu asigura o stabilitate indelungata produselor. Perioada de timp in care producatorul garanteaza caracteristici neschimbate ale semiconservelor din carne (pulpa, spata, Pork Loin, Chopp Ham, Chopped Pork) pastrate in spatii frigorifice la temperatura +2�C...+4�C este de cca. 10 luni si incepe de la data fabricatiei stantata pe cutie. Semiconservele de carne fabricate in cutii mai mari de 1 kg pot fi livrate si fara ambalaj metalic, in blocuri de marimea cutiei sau portionate, ambalate in hartie pergaminata. Prezentarea spre vinzare se face in vitrine frigorifice care functioneaza. Pentru aceste produse, termenul de pastrare este de cel mult 3 zile de la data cumpararii in conditii de pastrare la max. +4�C.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii