Cum sa prepari mugurii de
fasole
Mugurii
de fasole crocanti adauga arome placute si o textura deosebita la o
mare varietate de mancaruri. Foloseste sfaturile de mai jos legate de
modul de preparare a lor si apoi adauga-i la diferite mancaruri
preparate la foc iute (stir-fry), supe si salate.
Sfatul
1:
Se
recomanda ca mugurii sa fie folositi la scurt timp dupa cumparare
evitandu-se astfel senzatia de cleios pe care o pot capata. Rupe cu
mana cozile atoase.
Sfatul
2:
Patreaza
mugurii intr-un caston cu apa in frigider si schimba apa o data la
doua zile timp de cinci zile.
Sfatul
3:
Scurge
apoi apa si sterge mugurii cu ajutorul unor servetele de hartie.
Adauga la mancarurile prajite la foc iute, supa de taitei sau salata
asiana. Alte articole recomandate
Bucataria brazilianaCele mai tari produse care lupta impotriva obezitatii!
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe