Cum sa prepari mugurii de fasole

(0)
admin postat de








    Cum sa prepari mugurii de

fasole

Mugurii

de fasole crocanti adauga arome placute si o textura deosebita la o

mare varietate de mancaruri. Foloseste sfaturile de mai jos legate de

modul de preparare a lor si apoi adauga-i la diferite mancaruri

preparate la foc iute (stir-fry), supe si salate.

Sfatul

1:

Se

recomanda ca mugurii sa fie folositi la scurt timp dupa cumparare

evitandu-se astfel senzatia de cleios pe care o pot capata. Rupe cu

mana cozile atoase.

Sfatul

2:

Patreaza

mugurii intr-un caston cu apa in frigider si schimba apa o data la

doua zile timp de cinci zile.

Sfatul

3:

Scurge

apoi apa si sterge mugurii cu ajutorul unor servetele de hartie.

Adauga la mancarurile prajite la foc iute, supa de taitei sau salata

asiana. Alte articole recomandate
Bucataria brazilianaCele mai tari produse care lupta impotriva obezitatii!
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite