Cumpararea berii

(0)
postat de


Berea trebuie sa fie limpede, fara sediment sau impuritati, ambalata in butelii curate, cu capsule neruginite si inchidere etansa, gust usor amarui si aroma fina de hamei. Turnata in pahar, trebuie sa formeze o spuma compacta, persistenta, iar bulele de dioxid de carbon sa se degaje lent. Tipul berii este dat de concentratia mustului primitiv (6,5-17%) si concentratia alcoolica care poate varia intre 1,5-5,4%, aceste elemente trebuie mentionate pe eticheta. Berea este o bautura nutritiva, fiind o importanta sursa de vitamine din complexul B. Valoarea alimentara a unui litru de bere este de 433 Kcal.

Atentie! Verificati inscriptiile de pe eticheta si incadrarea in perioada de valabilitate, avind in vedere ca berea este un produs perisabil ale carui modificari pot afecta sanatatea.

Atentie! Nu consumati bere cu aspect opalescent sau avind depuneri pe fundul sticlei. Aceste sint dovezile unui inceput de alterare.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.