Fierberea cartofilor

Pentru a pastra vitaminele, cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita, sau se consuma copti.

Cind se fierb cartofii fara coaja, este bine sa fiarba in apa putina si in vas acoperit, timp de 10 minute, apoi fara capac pina scade toata apa.

Apa in care au fiert cartofii curatati nu trebuie aruncata; ea se poate intrebuinta la supe de zarzavaturi si la diferite sosuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci