Fierberea cartofilor fainosi

Cartofii fainosi se strivesc repede la fiert, de aceea este foarte greu sa fie fierti intregi in coaja si cu atit mai mult curatati, chiar daca se fierb in apa foarte sarata. Daca se folosesc la salate, se va adauga in apa la fiert zeama de castraveti sau de varza murata sau putin otet. Pentru ca amidonul sa se umfle uniform, cartofii trebuie fierti la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci