Gateste sanatos cu oala sub presiune

(0)
admin postat de
Oalele sub presiune Fissler sunt ideale pentru bucataria moderna. Principiul de baza al gatitului in oala sub presiune nu s-a modificat de la apariţia primului model. in oala se acumuleaza presiune si astfel timpul de gatire se scurteaza, iar vitaminele, mineralele si aromele sunt conservate mult mai bine in comparaţie cu gatitul normal, fapt care asigura un regim alimentar sanatos. Acest lucru face din oala sub presiune cea mai buna alegere in special pentru gatirea alimentelor bogate in vitamine, care necesita o preparare atenta. Rezultatul se simte: aroma specifica a alimentelor este surprinzator de intensa.

 


Graficul ilustreaza cata vitamina C se pastreaza in anumite legume atunci cand sunt gatite in oala sub presiune. (Vitamina C/100g):





Totodata oala sub presiune este si o modalitate foarte buna de a accelera timpul de preparare pentru fripturi si mancaruri cu carne. Se gateste sub presiune intr-o oala inchisa ermetic, la temperaturi de peste 100° C, deoarece presiunea crescuta din interiorul oalei face ca apa sa fiarba la o temperatura care ii depaseste punctul de fierbere la presiune normala. Astfel, durata de gatire se reduce de cateva ori. Gatind in oala sub presiune economisiţi pana la 70 % din timpul de gatit. Supe, fripturi, carne, peste, legume, orez si cartofi - toate vor fi delicioase, de asemenea puteti folosi oala sub presiune pentru gatit in aburi sau ...
pentru prepararea mancarurilor inabusite.

Puteti sa cumparati o astfel de oala din magazinele SarahPop.
Alte articole cu:
oala sub presiune
recomandari

Chipsuri de cartofi
Alternativa sanatoasa: biscuiti din orez si branza cu un continut redus de grasimi. ...

citește—

Preocupa-te de sanatatea organismului! Invata sa alegi alimentele care iti sunt benefice si sa renunti la ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite