Oalele sub presiune Fissler sunt ideale pentru bucataria moderna. Principiul de baza al gatitului in oala sub presiune nu s-a modificat de la apariţia primului model. in oala se acumuleaza presiune si astfel timpul de gatire se scurteaza, iar vitaminele, mineralele si aromele sunt conservate mult mai bine in comparaţie cu gatitul normal, fapt care asigura un regim alimentar sanatos. Acest lucru face din oala sub presiune cea mai buna alegere in special pentru gatirea alimentelor bogate in vitamine, care necesita o preparare atenta. Rezultatul se simte: aroma specifica a alimentelor este surprinzator de intensa.
Graficul ilustreaza cata vitamina C se pastreaza in anumite legume atunci cand sunt gatite in oala sub presiune. (Vitamina C/100g):
Totodata oala sub presiune este si o modalitate foarte buna de a accelera timpul de preparare pentru fripturi si mancaruri cu carne. Se gateste sub presiune intr-o oala inchisa ermetic, la temperaturi de peste 100° C, deoarece presiunea crescuta din interiorul oalei face ca apa sa fiarba la o temperatura care ii depaseste punctul de fierbere la presiune normala. Astfel, durata de gatire se reduce de cateva ori. Gatind in oala sub presiune economisiţi pana la 70 % din timpul de gatit. Supe, fripturi, carne, peste, legume, orez si cartofi - toate vor fi delicioase, de asemenea puteti folosi oala sub presiune pentru gatit in aburi sau pentru prepararea mancarurilor inabusite.
Puteti sa cumparati o astfel de oala din magazinele SarahPop.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii