Improspatarea salamului uscat

Daca salamul este prea uscat sau a fost tinut prea mult timp in frigider, redati-i fragezimea astfel: muiati in vin sec o bucata de pinza din bumbac, acoperiti salamul si asezati-l in frigider in compartimentul pentru legume. Umeziti pinza de 2-3 ori si a treia zi veti avea salam proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci