MARGARETE din martipan
Se ia pasta de zahar si se intinde in foaie subtire, se va folosi o forma de floare si se decupeaza floricelele. Folosindu-se o alta ustensila cu capatul rotund se niveleaza fiecare petala.
Folosind o pensula subtire cream niste mici puncte de mijloc. Se suprepun cate doua flori, dar cu petalele alternand.Folosindu-se un burete sau spuma de mare facem gropite in care asezam florirel si se lasa la uscat.
Cand este uscata, floarea va arata asa. Din putina pasta de zahar, la care se adauga culoarea galbena alimentara, se fac bilute mici. Se trec bilutele pestr o suprafata cu patratele (sac de panaza de exemplu) si dupa care se turtesc.
Se aseaza in mijlocul margaretei.Floarea va arata asa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii