Margarete din martipan

(1)
admin postat de






MARGARETE

din martipan






Se ia

pasta de zahar si se intinde in foaie subtire, se va folosi o forma

de floare si se

decupeaza floricelele. Folosindu-se

o alta ustensila cu capatul rotund se niveleaza fiecare petala.  






Folosind

o pensula subtire cream niste mici puncte de mijloc. Se

suprepun cate doua flori, dar cu petalele alternand.Folosindu-se

un burete sau spuma de mare facem gropite in care asezam florirel si

se lasa la uscat.
 







Cand

este uscata, floarea va arata asa. 

Din

putina pasta de zahar, la care se adauga culoarea galbena alimentara,

se fac bilute mici.

Se trec

bilutele pestr o suprafata cu patratele (sac de panaza de exemplu) si

dupa care se turtesc.
    


Se aseaza in mijlocul margaretei.Floarea

va arata asa.      
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite