Secretele aluatului de cozonac

(0)
admin postat de




Aluatul devine deosebit de fraged daca se pune in el o lingura de otet.

Faina, laptele, zaharul, grasimea si ouale trebuie sa aiba temperatura mainii.

Laptele se incalzeste inainte de folosire la 30 de grade sau poate fi inlocuit (apa, vin, bere).

In maia nu se pune sare.


Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
recomandari

Pastele se apropie cu pasi rapizi iar pietele si supermarketurile sunt doldora de cozonaci pufosi, buni si mai ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.