Daca spuma face prea multa spuma - adauga un albus de ou nebatut, acesta va coagula resturile de spuma si o va limpezi. Daca scade supa in timp ce fierbe, nu adauga apa rece ci apa calda ,astfel supa nu se va tulbura. Supa colorata - daca vrei ca supa sa fie frumos colorata, adauga 5-6 coji de ceapa sau un morcov ras. Supa sarata - adauga cateva cuburi de cartof. Legumele raman proaspete un timp mai indelungat daca le invelesti in ziar. Daca le tii in punga de plastic se vor deteriora mai repede. Nu arunca apa in care ai fiert legumele.O poti folosi pentru supa sau ca si baza pentru alte feluri de mancare. O puti pune la congelator in forma pentru cuburi de gheata, astfel iti va fi mai usor sa o dozezi. Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneNu stiu altii cum sunt, insa mie cand mi se pune pata pe un ingredient il folosesc pana cand ma "satur" de el, in cazul...
Tort cu ananas si mascarponeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii