Timpul cit trebuie tinute la cuptor fripturile

(0)
admin postat de
Carne de minzat: 1 ora 20 minute


Carne de vitel(capac): 1 ora 10 minute


Gaina: 1 1/2- 2 ore


Curca: 3 - 3 1/2 ore


Rata: 1 ora 30 minute


Gisca: 3 1/2 - 4 ore


Pui: 1 ora


Miel: 1 1/2 - 2 ore


Purcel: 2 1/2 - 3 ore


Carne de porc (cotlete sau pulpa): 2 ore


Vinat: 2 - 2 1/2 ore

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.