Trucuri marca Horia Virlan

(0)
admin postat de




Daca vrei sa faci paine de casa sau daca vrei sa coci o tarta, ia aminte. Adauga putin otet din vin alb in aluat si acesta va deveni mai fraged. Ai nevoie de un aluat dospit? Atunci este important sa aduci ingredientele la aceeasi temperatura. De asemenea, este indicat sa il framanti pe o masa de lemn calduta.


Daca vrei sa gatesti alaturi de Horia Virlan, te asteptam pe www.petreceriledelice.ro.
Alte articole cu:
retete horia virlan
recomandari

Sarbatoreste 8 martie la Delice Cook & Fun. Vino cu prietenele sau impreuna cu perechea ta si distrati-va ...

citește—

Sunt un om normal, visez normal, am o masina normala: Nissan Tiida. Dar asta nu ma impiedica sa iubesc tot ...

citește—

Este complicat sa gatesti pentru 10 prieteni flamanzi, sa umpli masa cu bunatati, sa intretii conversatii cu ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite