Trucuri marca Horia Virlan

Trucuri marca Horia Virlan

Daca vrei sa faci paine de casa sau daca vrei sa coci o tarta, ia aminte. Adauga putin otet din vin alb in aluat si acesta va deveni mai fraged. Ai nevoie de un aluat dospit? Atunci este important sa aduci ingredientele la aceeasi temperatura. De asemenea, este indicat sa il framanti pe o masa de lemn calduta.


Daca vrei sa gatesti alaturi de Horia Virlan, te asteptam pe www.petreceriledelice.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc