Trucuri marca Horia Virlan

(0)
admin postat de




Daca vrei sa faci paine de casa sau daca vrei sa coci o tarta, ia aminte. Adauga putin otet din vin alb in aluat si acesta va deveni mai fraged. Ai nevoie de un aluat dospit? Atunci este important sa aduci ingredientele la aceeasi temperatura. De asemenea, este indicat sa il framanti pe o masa de lemn calduta.


Daca vrei sa gatesti alaturi de Horia Virlan, te asteptam pe www.petreceriledelice.ro.
Alte articole cu:
retete horia virlan

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
recomandari

Sarbatoreste 8 martie la Delice Cook & Fun. Vino cu prietenele sau impreuna cu perechea ta si distrati-va ...

citește—

Sunt un om normal, visez normal, am o masina normala: Nissan Tiida. Dar asta nu ma impiedica sa iubesc tot ...

citește—

Este complicat sa gatesti pentru 10 prieteni flamanzi, sa umpli masa cu bunatati, sa intretii conversatii cu ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.