Uscarea ciupercilor

(0)
admin postat de
Pentru a face ciuperci uscate aveti nevoie de un ac de cusut mare, de ata rezistenta si de ciuperci proaspat culese. Se curata ciupercile si se indeparteaza coditele. Ciupercile mai mari se taie in bucatele, apoi se trag pe ata intepandu-le cu acul, in centru,iar dupa fiecare ciuperca se face cate un nod. Se agata la uscat intr-un loc uscat. Dupa ce s-au uscat ,se impart in portii mici care se folosesc la orez, sosuri si ca garnituri.

Sursa acesteui articol este blogul culinar Mitinitta.
Alte articole cu:
mancare cu ciuperci
recomandari

Ciuperci una si una
Delicioase, cu un continut scazut in grasimi si avand o valoare nutritiva ridicata, ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite