Utilizarea cojilor de lamiie la gatirea pestelui

(0)
admin postat de


Pastrati cojile de lamiie. Daca s-au uscat, puneti-le 2 ore in apa si frecati cu ele platoul de Jena in care aduceti la masa un preparat cu peste (plachie, prajit, fript, rasol). Gustul preparatului va fi deosebit de placut.
Alte articole cu:
coji de lamaie

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.