Primul eveniment Goodwine din 2011 va avea loc in aceeasi locatie ca si editiile precedente, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti si reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate.
Cotnari continua colaborarea cu Goodwine, in calitate de Partener Oficial, pe care a inceput-o in 2010. Cel mai mare producator de vinuri albe din Romania, compania Cotnari, va fi in 2011 Partener Oficial al ambelor editii Goodwine, martie si noiembrie 2011.
Pana in acest moment la editia din martie a Targului Goodwine s-au inscris peste 15 producatori, importatori si distribuitori de vin.
Pe toata durata targului, Master of Ceremony, va fi cunoscutul degustator, scriitor, si initiatorul proiectului evinoteca.ro, Catalin Paduraru. Ca si la editiile precedente, in spatiul dedicat show-urilor gastronomice, scoli de bucatari si restaurante renumite vor gati preparate care sa se asorteze cu vinurile prezentate in targ.
Targul va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 11 martie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, sambata, 12 martie 2011, intre orele 10.00 – 19.00, duminica, 13 martie 2011 intre orele 10.00 – 16.00.
Pentru detalii va rugam sa va adresati persoanei de contact: Angelica Iva – Director General ProActive Business Communication, pe adresa de e-mail: [email protected] sau vizitati site-ul goodwine.ro.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii