A cincea editie Good Wine are loc in martie

Primul eveniment Goodwine din 2011 va avea loc in aceeasi locatie ca si editiile precedente, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti si reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate.

Cotnari continua colaborarea cu Goodwine, in calitate de Partener Oficial, pe care a inceput-o in 2010. Cel mai mare producator de vinuri albe din Romania, compania Cotnari, va fi in 2011 Partener Oficial al ambelor editii Goodwine, martie si noiembrie 2011.

Pana in acest moment la editia din martie a Targului Goodwine s-au inscris peste 15 producatori, importatori si distribuitori de vin.

Pe toata durata targului, Master of Ceremony, va fi cunoscutul degustator, scriitor, si initiatorul proiectului evinoteca.ro, Catalin Paduraru. Ca si la editiile precedente, in spatiul dedicat show-urilor gastronomice, scoli de bucatari si restaurante renumite vor gati preparate care sa se asorteze cu vinurile prezentate in targ.

Targul va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 11 martie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, sambata, 12 martie 2011, intre orele 10.00 – 19.00, duminica, 13 martie 2011 intre orele 10.00 – 16.00.

Pentru detalii va rugam sa va adresati persoanei de contact: Angelica Iva – Director General ProActive Business Communication, pe adresa de e-mail: [email protected] sau vizitati site-ul goodwine.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc