Primul eveniment Goodwine din 2011 va avea loc in aceeasi locatie ca si editiile precedente, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti si reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate.
Cotnari continua colaborarea cu Goodwine, in calitate de Partener Oficial, pe care a inceput-o in 2010. Cel mai mare producator de vinuri albe din Romania, compania Cotnari, va fi in 2011 Partener Oficial al ambelor editii Goodwine, martie si noiembrie 2011.
Pana in acest moment la editia din martie a Targului Goodwine s-au inscris peste 15 producatori, importatori si distribuitori de vin.
Pe toata durata targului, Master of Ceremony, va fi cunoscutul degustator, scriitor, si initiatorul proiectului evinoteca.ro, Catalin Paduraru. Ca si la editiile precedente, in spatiul dedicat show-urilor gastronomice, scoli de bucatari si restaurante renumite vor gati preparate care sa se asorteze cu vinurile prezentate in targ.
Targul va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 11 martie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, sambata, 12 martie 2011, intre orele 10.00 – 19.00, duminica, 13 martie 2011 intre orele 10.00 – 16.00.
Pentru detalii va rugam sa va adresati persoanei de contact: Angelica Iva – Director General ProActive Business Communication, pe adresa de e-mail: [email protected] sau vizitati site-ul goodwine.ro.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseFoarte interesanta oala asta, bagi ingredientele in ea si peste cateva ore ai o mancare plina de arome.
Puiul generalului Tso la slow cooker Crock-PotReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii