Primul eveniment Goodwine din 2011 va avea loc in aceeasi locatie ca si editiile precedente, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti si reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate.
Cotnari continua colaborarea cu Goodwine, in calitate de Partener Oficial, pe care a inceput-o in 2010. Cel mai mare producator de vinuri albe din Romania, compania Cotnari, va fi in 2011 Partener Oficial al ambelor editii Goodwine, martie si noiembrie 2011.
Pana in acest moment la editia din martie a Targului Goodwine s-au inscris peste 15 producatori, importatori si distribuitori de vin.
Pe toata durata targului, Master of Ceremony, va fi cunoscutul degustator, scriitor, si initiatorul proiectului evinoteca.ro, Catalin Paduraru. Ca si la editiile precedente, in spatiul dedicat show-urilor gastronomice, scoli de bucatari si restaurante renumite vor gati preparate care sa se asorteze cu vinurile prezentate in targ.
Targul va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 11 martie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, sambata, 12 martie 2011, intre orele 10.00 – 19.00, duminica, 13 martie 2011 intre orele 10.00 – 16.00.
Pentru detalii va rugam sa va adresati persoanei de contact: Angelica Iva – Director General ProActive Business Communication, pe adresa de e-mail: [email protected] sau vizitati site-ul goodwine.ro.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii