Autoarea cărţii ne îndeamnă să consumăm alimente care: · întăresc articulaţiile şi oasele; · ajută la rezolvarea unor probleme hormonale; · protejează inima şi circulaţia sangvină; · previn cancerul şi îmbătrânirea prematură; · întăresc sistemul imunitar. Reţetele de la final, care demonstrează beneficiile alimentelor de bază, vă vor ajuta să puneţi în practică sfaturile autoarei şi astfel să mâncaţi mai bine şi mai sănătos. Traducere de Laura Vasilica Smărăndoiu ISBN: 978-973-135-592-4 Format: 16,5x23 cm, 200 pagini, policromie Preţ: 49,90 lei Magazin virtual: www.grupulcorint.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii