Au participat actorii Stefan Banica, Eusebiu Stefanescu, Mihai Constantin, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Bogdan Uritescu, realizatoarea TVR Marina Almasan, deputatul Victor Socaciu, prof. univ. dr. Lucian Chisu, director general al Muzeului National al Literaturii Romane, scriitorul Dan Claudiu Tanasescu, graficianul Mircia Dumitrescu, editorul Stefan Dulu, precum si alte personalitati ale lumii culturale.
Dupa speech-ul aferent ocaziei, regizorul Radu Baiesu a dat startul la mancat bunatatile, care au fost deopotriva delicioase si apetisante. Atmosfera a fos una boema de Bucuresti, fapt firesc dealtfel, data fiind calitatea invitatilor. Glume bune, amintiri, povesti de la filmari, stropite cu un vin alb, de calitate, intr-un local despre care am mai scris, cu o amfitrioana desavarsita, care n-a fost deranjata de prelungirea evenimentului catre ore tarzii din seara.
Radu Baiesu a dat autografe tuturor, cartea fiind facuta cadou participatilor. Bogdan Uritescu a povestit ca stie aceasta carte aproape pe de rost, citind-o inca de la stadiul de manuscris, pe cand era extrem de groasa, cu multe pagini, iar Stefan Banica a relatat momente cand invitat fiind la Radu Baiesu acasa, acesta pregatea minuni culinare chinezesti cu aceeasi dragoste cu care le oferea invitatilor sai.
Mai multe imagini de la eveniment puteti vedea in Galeria foto. Cristian Szilvassy
Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPui umplut cu struguri si nuci este o reteta de friptura de pui la cuptor absolut fabuloasa! Este o reteta potrivita pentru...
Pui umplut cu struguri si nuciAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBarcutele din dovlecei vor fi preferatele copiilor, mai ales daca sunt umplute cu ce le place lor cel mai mult.
Barcute din dovleceiMinciunelele sau scovergile sunt dulciurile copilariei mele si imi place si acum ca din aluatul care ramane de la gogosile...
Minciunele sau scovergiUn suc plin de vitamine care raman intacte doar prin presarea la rece cu ajutorul storcatorului Kuvings!
Suc din morcovi, portocale si sfecla rosie la KuvingsImi place pestele in orice combinatie. De data aceasta am incercat aceasta reteta de peste marinat. A iesit grozav de bun!
Macrou marinat la receIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Comentarii