Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in zona parcarii mall-ului Baneasa, se va desfasura cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului. Sunt reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din Franta si alte regiuni ale Italiei. Publicul vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10 restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare la preturi modice. Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea masura talentului lor. Gazda evenimentului Horia Virlan-emisiunea "Cireasa de pe tort”- va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul. Tombola evenimentului, organizata pe baza biletului de intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de avion in Europa la manifestari similare, aparatura electocasnica de la partenerii evenimentulti-Franke, Tefal, Kenwood, mirodenii de la Kamis, tabere pentru copii, ghiduri si carti de bucate. Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai mare bors de peste-reteta traditionala –va fi savurata de toti participantii la eveniment. Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub titlul "550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill”
Luati parte la la singurul eveniment plin de savoare si gust bun din Bucuresti!
Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la [email protected]
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaPregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....
Prajitura cu pruneAzi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...
Ratatouille cu puiPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii