Pe
o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in
zona parcarii mall-ului Baneasa, se va
desfasura cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului.
Sunt
reuniti aici peste 70 de producatori
autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si
producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce
priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori
directi ai apreciatelor produse din
Sicilia cu uleiuri de masline,
sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din
Franta si
alte regiuni ale Italiei.
Publicul
vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10
restaurante, adica peste 90
de feluri de mancare la preturi modice.
Spectacolul
culinar va fi intregit de demonstratiile
maestrilor culinari invitati sa-si
dea masura talentului lor.
Gazda
evenimentului Horia Virlan-emisiunea
"Cireasa de pe tort”- va intretine atmosfera, va impartasi din
secretele sale si va face concursuri cu publicul.
Tombola
evenimentului, organizata pe baza
biletului de intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de
avion in Europa la manifestari similare, aparatura electocasnica de
la partenerii evenimentulti-Franke, Tefal, Kenwood, mirodenii de la
Kamis, tabere pentru copii, ghiduri si carti de bucate.
Cea
mai mare fasole cu ciolan afumat va fi
pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul ...
prezent
sambata 23 mai,
iar duminica 24 mai,
cel mai mare bors de peste-reteta
traditionala –va fi savurata de toti participantii la eveniment.
Jurnalul
de Bucatarie va organiza o serie de
work shop-uri sub titlul "550 de ani
de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la
burger-ul lui Bill”
Luati
parte la la singurul eveniment plin de
savoare si gust bun din Bucuresti!
Mai
multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro
sau la office@morevents.ro
sambata 23 mai,
iar duminica 24 mai,
cel mai mare bors de peste-reteta
traditionala –va fi savurata de toti participantii la eveniment.
Jurnalul
de Bucatarie va organiza o serie de
work shop-uri sub titlul "550 de ani
de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la
burger-ul lui Bill”
Luati
parte la la singurul eveniment plin de
savoare si gust bun din Bucuresti!
Mai
multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro
sau la office@morevents.ro
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe