Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in zona parcarii mall-ului Baneasa, se va desfasura cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului. Sunt reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din Franta si alte regiuni ale Italiei. Publicul vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10 restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare la preturi modice. Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea masura talentului lor. Gazda evenimentului Horia Virlan-emisiunea "Cireasa de pe tort”- va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul. Tombola evenimentului, organizata pe baza biletului de intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de avion in Europa la manifestari similare, aparatura electocasnica de la partenerii evenimentulti-Franke, Tefal, Kenwood, mirodenii de la Kamis, tabere pentru copii, ghiduri si carti de bucate. Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai mare bors de peste-reteta traditionala –va fi savurata de toti participantii la eveniment. Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub titlul "550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill”
Luati parte la la singurul eveniment plin de savoare si gust bun din Bucuresti!
Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la [email protected]
Muffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraEste o ciorba foarte gustoasa. Bulionul de zarzare ii da un gust absolut delicios si special!
Ciorba de pui cu bulion de zarzareDupa culesul merelor din aceasta toamna, m-am gandit ca ma pot delecta cu un strudel cum am vazut reteta in caietul mamei...a...
Strudel cu mere din aluat de casaPrajitura cu crema caramel este o reteta de prajitura cu foi delicioasa, ce poate fi pregatita de oricine in casa, de Craciun...
Prajitura cu crema caramelPuii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de...
Pui surprizaTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieFursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulci
Comentarii