Acest eveniment a intrunit maestrii bucatari, pasionati ai gastronimiei care s-a intrecut in: mancaruri reci (pe inreg parcursul zilei de vineri) mancaruri gatite (pe intreg parcursul zilei de sambata) premierea participatilor care au dovedit pricepere
Unele dintre vedetele culinare consacrate care au fost prezente la acest eveniment este Robert Rainford (care deja este invitat special la fiecare eveniment), dar pe langa invitatii straini au fost prezenti si Horia Varlan, Stefan Borcea si alte nume mari ale bucatariei romanesti si internationale.
Horia Varlan:
Astfel pe parcursul acestor zile restaurante renumite, precum si bucatari celebrii s-au intrecut in arta culinara, au incercat sa ne prezinte: cea mai mare sarma cea mai mare omleta taraneasca din lume care a fost premiata de World Records Academy cel mai mare mititel si alte evenimente culinare deosebite
la decernarea premiile invitatul de onoare a fost D-l Presedinte Traian Basescu care a fost si el premiat si unul dintre premiile primite este o sticla de vin rara (sunt doar 20 de sticle in toata lumea) impreuna cu alte delicii.
Celor care ati participat speram ca v-a placut, iar celor care nu ati reusit sa treceti prin Bucuresti in acest sfarsit de saptamana va invitam sa vizionati poze de la campionat si sa va spuneti parerea si sa le dati note.
Campionatul International de Gatit in Aer Liber Adina Ungur
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postCum am facut eu: am pus la calit ceapa taiata marunt+un pic de sare; dupa cateva minute am pus si boiaua. Am pus carnea,...
Varza dulce cu puiCum da frigul, cum am chef de copt ceva si de facut aluaturi. De aceasta data am ales o reteta pe care am pus de mult ochii,...
PideOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii