Retetele propuse de Elisabeta si Marius Iorga imbina alimentele accesibile cu unele exotice, reusind sa creeze o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit – autorii va propun numeroase retete de acest fel - ne stimuleaza apetitul si pofta de viata. Pe langa retetele pentru vegetarieni, cei doi ofera si o serie de sugestii si sfaturi utile pentru diversificarea preparatelor propuse, indicand diferite modalitati de combinare a acestora in vederea obtinerii unuei mese cu totul deosebite. Cartea se adreseaza atat celor initiati in domeniul gastronomiei, cat si novicilor, indrumarile date marcand pasii necesari catre o reusita culinara. Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail [email protected].
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii