Retetele propuse de Elisabeta si Marius Iorga imbina alimentele accesibile cu unele exotice, reusind sa creeze o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit – autorii va propun numeroase retete de acest fel - ne stimuleaza apetitul si pofta de viata. Pe langa retetele pentru vegetarieni, cei doi ofera si o serie de sugestii si sfaturi utile pentru diversificarea preparatelor propuse, indicand diferite modalitati de combinare a acestora in vederea obtinerii unuei mese cu totul deosebite. Cartea se adreseaza atat celor initiati in domeniul gastronomiei, cat si novicilor, indrumarile date marcand pasii necesari catre o reusita culinara. Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail [email protected].
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii