Retetele propuse de Elisabeta si Marius Iorga imbina alimentele accesibile cu unele exotice, reusind sa creeze o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit – autorii va propun numeroase retete de acest fel - ne stimuleaza apetitul si pofta de viata. Pe langa retetele pentru vegetarieni, cei doi ofera si o serie de sugestii si sfaturi utile pentru diversificarea preparatelor propuse, indicand diferite modalitati de combinare a acestora in vederea obtinerii unuei mese cu totul deosebite. Cartea se adreseaza atat celor initiati in domeniul gastronomiei, cat si novicilor, indrumarile date marcand pasii necesari catre o reusita culinara. Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail [email protected].
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii