Retetele propuse de Elisabeta si Marius Iorga imbina alimentele accesibile cu unele exotice, reusind sa creeze o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit – autorii va propun numeroase retete de acest fel - ne stimuleaza apetitul si pofta de viata. Pe langa retetele pentru vegetarieni, cei doi ofera si o serie de sugestii si sfaturi utile pentru diversificarea preparatelor propuse, indicand diferite modalitati de combinare a acestora in vederea obtinerii unuei mese cu totul deosebite. Cartea se adreseaza atat celor initiati in domeniul gastronomiei, cat si novicilor, indrumarile date marcand pasii necesari catre o reusita culinara. Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail [email protected].
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii