Cascaval pane mai simplu, dar la fel de delicios!

Cascaval pane mai simplu, dar la fel de delicios!

Daca si tu esti printre cei care au avut asemenea probleme in bucatarie, avem o veste foarte buna pentru tine: in maxim 5 minute poti pregati un cascaval pane delicios, fara a-l praji in ulei si fara a avea in jur un munte de vase de spalat. Trebuie doar sa scoti rondelele cascavalul pane de la Delaco din cutie, sa le asezi in tigaie sau sa le pui la cuptor si in scurt timp sunt numai bune de savurat. In  timp ce rondelele se rumenesc frumos, iti ramane timp si sa pregatesti rapid o salata. Datorita formei speciale, rondelele de cascavalul pane pot fi servite si ca aperitive pentru petrecerile copiilor. Daca iti doresti o gustare rapida si aromata iti recomandam sa incerci atat varinata natur cu picantul sos chilli, cat si varianta cu cascaval afumat, care vine la pachet cu un sos racoritor de lamaie cu piper. Cascavalul pane de la Delaco este pregatit dupa o reteta speciala, avand un gust intens de lapte proaspat si o textura cremoasa. Intr-o cutie de 150g sunt 6 rondele de cascaval, dar daca ai un numar mare de invitati la cina, iti recomandam sa desfaci de la inceput doua cutii, atat de delicioase sunt! Incearca-le si suntem convinsi ca celor dragi o sa le placa atat de mult, incat vor dori sa manance cascaval pane atat la micul dejun, cat si la pranz si cina!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia