Cartea este secrisa de Elisabeta Iosefina Iorga. Sfaturile competente si foarte utile ale experimentatei autoare va ajuta sa va lansati cu toata încrederea în pregatirea apetisantelor conserve din legume si fructe, cu care îi veti delecta pe toti cei dragi, adunati la masa pentru cel mai placut si mai reconfortant moment al zilei.
Elisabeta Iosefina Iorga este autoare a peste 20 cartii de retete culinare si de estetica a prezentarii lor. A colaborat cu mai multe reviste cu profil gastronomic de-a lungul anilor si a participat la emisiuni cu profil culinar (si nu numai) la diverse televiziuni.
De profesie inginer chimist cu specializari ulterioare în domeniul nutritiei, activeaza în prezent în domeniul hranirii sanatoase si al unui trai sanatos din toate punctele de vedere. De departe cea mai placuta „meserie” a fost cea de mama si bunica, unde si-a putut exercita din plin cunostintele în vastul camp al unui trai sanatos, atat sub aspectul culinar, cat si sub cel educational.
La editura Meteor Press, de acelasi autor, a mai aparut cartea Copil sanatos, copil bine hranit.
Cum poti castiga cartea de bucate
Intra pe Facebook si pune la imaginea ta de profil insigna cu Meteor Press si culinar.ro. Poti face asta acccesand tabul special de pe pagina noastra. Dupa aceea alegi care reteta iti place cel mai mult din sectiunea noastra de Conserve si muraturi si postezi link-ul acesteia pe wall-ul paginii noastre de facebook. Toti cei care au parcurs acesti pasi vor intra in tragerea la sorti si pot castiga una dintre cele 10 carti oferite de Editura Meteor Press. Perioada concursului este 22 septembrie - 10 octombrie 2011 (ora 15:00). Mult succes!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii