Maestrii patiseri din Mexic au preparat cea mai mare placinta cu branza dulce din lume, duminica, in Ciudad de Mexico, desertul fiind propus spre omologare expertilor de la Guinness Book. "Placinta noastra este cea mai mare din lume, cantareste peste doua tone, masoara doi metri si jumatate in diametru si 55 de centimetri in inaltime", a declarat unul dintre cei 55 de maestri patiseri mexicani care au participat la pregatirea placintei uriase, care a necesitat 60 de ore de munca. Patiserii au folosit 800 de kilograme de branza, 800 de iaurturi, 350 de kilograme de aluat, 250 de kilograme de zahar, 150 de kilograme de unt si 100 de kilograme de capsuni. O organizatie de caritate va distribui cele 20.000 de portii de desert in cartierele sarace ale capitalei mexicane.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareSe prepara foarte usor si foarte repede, asa ca incercati si voi ! Sunt convinsa ca o sa va placa. Puteti urmari reteta...
Inghetata in 3 culori (reteta video)Se pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii