Arena Bucatarilor este unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate gastronomiei. Competitia este organizata in colaborare cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism - Romania.
Circa 50 de echipe de bucatari profesionisti s-au intrecut in primele lunii ale lui septembrie in doua sectiuni.
Juriul format din membri ANBCT: Cezar Munteanu (Chef Rotisseurs du Bailliage-Romania), Stefan Bercea (Presedintele ANBCT), Petrisor Tanase, Mariana Rusu si Silvian Miron (Maestru Cofetar)nu l-a desemnat mare castigator pe Cirpian Sotoc, dar au decis sa ii acorde un premiu special: o zi in bucatarie cu Chef Cezar.
Cei doi au gatit impreuna mai multe feluri de mancare, au evaluat restaurantului si au discutat despre importanta ingredientelor.
Pentru a vedea cum a decurs sesiunea de gatit urmariti galeria foto.
Ciprian Sotoc nu este la primul premiu la o competitie de aceasta anvegura.In anul 2009 el a luat locul 1 la concursul Gastro Bihor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii