Chef Cezar a gatit azi cu un bucatar oradean!

Chef Cezar a gatit azi cu un bucatar oradean!

Arena Bucatarilor este unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate gastronomiei. Competitia este organizata in colaborare cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism - Romania.

Circa 50 de echipe de bucatari profesionisti s-au intrecut in primele lunii ale lui septembrie in doua sectiuni.

Juriul format din membri ANBCT: Cezar Munteanu (Chef Rotisseurs du Bailliage-Romania), Stefan Bercea (Presedintele ANBCT), Petrisor Tanase, Mariana Rusu si Silvian Miron (Maestru Cofetar)nu l-a desemnat mare castigator pe Cirpian Sotoc, dar au decis sa ii acorde un premiu special: o zi in bucatarie cu Chef Cezar.

Cei doi au gatit impreuna mai multe feluri de mancare, au evaluat restaurantului si au discutat despre importanta ingredientelor.

Pentru a vedea cum a decurs sesiunea de gatit urmariti galeria foto.

Ciprian Sotoc nu este la primul premiu la o competitie de aceasta anvegura.In anul 2009 el a luat locul 1 la concursul Gastro Bihor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc