Primul Radler Românesc, Ciuc Premium Natur Radler, este băutura inspirată din vechea reţetă germană, dar recreată de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului român: 63% limonadă adevărată şi 37% bere Ciuc Premium.
Ȋntreaga comunicare din jurul lansării promovează următorul adevăr: Radler-ul, ca şi berea Ciuc Premium, se bea în special pentru gust. Iar Institutul de Bere Ciuc Premium face pariu că românilor le va plăcea gustul Radler. 4 studenţi ai Institutului vor porni prin ţară la 1 Mai să răspândească gustul Radler şi să strângă părerile românilor.
Ȋntreaga comunicare din jurul lansării promovează următorul adevăr: Radler-ul, ca şi berea Ciuc Premium, se bea în special pentru gust. Iar Institutul de Bere Ciuc Premium face pariu că românilor le va plăcea gustul Radler. 4 studenţi ai Institutului vor porni prin ţară la 1 Mai să răspândească gustul Radler şi să strângă părerile românilor. Primul Radler Românesc – inspirat din Radler-ul bavarez – este un amestec de 63% limonadă şi 37% bere, cu 1.9% alcool şi fără conservanţi artificiali. Invenţia Radler-ului, ca toate marile invenţii, a apărut dintr-o nevoie. Pentru creatorul Franz Xaver Kugler, nevoia a apărut într-o sâmbătă călduroasă din iunie 1922, când hanul i s-a umplut de foarte mulţi ciclişti însetaţi, iar el nu avea suficientă bere pentru a le potoli setea. Avea câteva mii de sticle neatinse în pivniţă… şi atunci i-a venit ideea: va amesteca berea rămasă cu limonadă. Clienţii au fost cuceriţi de gustul noii băuturi. Ȋn onoarea cicliştilor care l-au inspirat, Herr Kugler a numit noul amestec Radler (ciclist, în germană). Paul Markovits, Marketing Director HEINEKEN România, povesteşte despre esenţa brandului şi cum a luat naştere Ciuc Natur Radler: „Nu întâmplător am ales să creăm Primul Radler Românesc cu bere Ciuc Premium. Ciuc Premium este o bere dintr-o mie şi la propriu şi la figurat. Este renumită pentru faptul că se bea doar pentru gustul bun. Ciuc Natur Radler e un produs inovator, care oferă o experienţă cu totul specială şi tangibilă, o recompensă imediată: gustul bun! De data asta, prin lansarea Ciuc Natur Radler, am încercat să anticipăm dorințele şi gusturile românilor, creând pentru ei versiunea românească a Radler-ului bavarez, o băutură care vine să completeze cele mai diferite stiluri de viață.
E adevărat, orice inovaţie creează la început oarecare controversă prin noutatea sa, însă suntem convinşi că publicul român se va lăsa cucerit de gustul bun al noii băuturi. Am început deja să răspândim gustul Ciuc Natur Radler în toată ţara şi aşteptăm consumatorii să îşi spună părerea despre această bautură nouă, deşi noi deja o anticipăm: Radler se bea doar pentru gust!”
Produsul, în ambalaje de sticlă şi doză de 0.5 litri, se poate găsi pe rafturile din întreaga ţară începând cu 2 aprilie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii