Gustul desarvarsit al puiului se obtine cu ajutorul unor condimente mestesugit alese si combinate. In functie de reteta sau de gustul personal, intre puteti opta pentru diferite arome ale preparatelor voastre cu lui, iar KOTANYI va vine in ajutor. Iata cateva dintre cele mai savuroase variante de condimentare a puiului: 1. KOTANYI- AMESTEC CONDIMENTE - FRIPTURA DE PUI CU USTUROI KOTANYI a lansat pentru iubitorii specialitatilor din pui un amestec de condimente care rasfata simturile cu arome apetisante. Gustul picant si inconfundabil al usturoiului imbogateste savoarea specialitatilor din pui si pune in valoare talentul in arta culinara al fiecaruia. Amestecul de condimente- Friptura de pui cu usturoi de la Kotanyi este usor de folosit de catre oricine doreste sa experimenteze noi retete sau sa prepare specialiti traditionale. 2. KOTANYI-AMESTEC CONDIMENTE PENTRU FRIPTURA DE PUI CU MIERE SI MUSTAR KOTANYI a creat, pentru cei care doresc sa experimenteze retete originale pentru prepararea specialitatilor cu carne de pui, un amestec special de mirodenii. Specialisti in arta culinara au combinat seminte de mustar, usturoi, sos de soia, boia, ghimbir, pulbere din miere de albine si piper de Cayenne intr-un amestec care confera un gust unic si delicios fripturii din carne de pui. 3. KOTANYI MIAMI RUB/ BBQ Pentru ca iubitorii gastronomiei din Romania sa se poate bucura de o apreciata tendinta a artei culinare a carei origini poate fi gasita in SUA, tara gratarelor, a fost lansata gama Kotanyi Rubs care contine trei amestecuri de condimente: Texas Rub, Boston Rub si Miami Rub. Fiecare dintre cele trei sortimente Kotanyi Rubs reprezinta o invitatie la o fascinanta calatorie in lumea gustului. Kotanyi Rubs contine mirodenii granulate, selectate cu grija, combinate dupa retete speciale, pentru a da o savoare spectaculoasa atat preparatelor din carne, cat si celor din legume si sosurilor. Cu Kotanyi Rubs, pot fi create cele mai diverse si gustoase specialitati gatite prin prajire, coacere sau la gratar, si pot fi utilizate, in functie de reteta, si pentru marinare sau ca dressing. Amestecurile de condimente Kotanyi Rubs nu contin potentiatori de aroma, conservati sau coloranti, reprezinta o garantie a savoarei gustului natural si ne propun o incursiune in universul aromelor apetisante. Miami Rub/BBQ aduce, prin combinatia oriental-indiana a curcumei cu o nota de coriandru intens, o aroma unica pentru a imbogati gustul preparatelor din pui si peste, dar si al marinatelor, sosurilor si dressingurilor. Specialistii de la Kotanyi creaza permanent noi amestecuri de condimente care calauzesc gustul fiecaruia in universul fascinant al mirodeniilor. Lasati-va inspirati de acestea!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii