Da gust puiului tau cu Kotanyi

Da gust puiului tau cu Kotanyi

Gustul desarvarsit al puiului se obtine cu ajutorul unor condimente mestesugit alese si combinate. In functie de reteta sau de gustul personal, intre puteti opta pentru diferite arome ale preparatelor voastre cu lui, iar KOTANYI va vine in ajutor. Iata cateva dintre cele mai savuroase variante de condimentare a puiului:   1. KOTANYI- AMESTEC CONDIMENTE - FRIPTURA DE PUI CU USTUROI KOTANYI a lansat pentru iubitorii specialitatilor din pui un amestec de condimente care rasfata simturile cu arome apetisante. Gustul picant si inconfundabil al usturoiului imbogateste savoarea specialitatilor din pui si pune in valoare talentul in arta culinara al fiecaruia. Amestecul de condimente- Friptura de pui cu usturoi de la Kotanyi este usor de folosit de catre oricine doreste sa experimenteze noi retete sau sa prepare specialiti traditionale. 2. KOTANYI-AMESTEC CONDIMENTE PENTRU FRIPTURA DE PUI CU MIERE SI MUSTAR KOTANYI a creat, pentru cei care doresc sa experimenteze retete originale pentru prepararea specialitatilor cu carne de pui, un amestec special de mirodenii. Specialisti in arta culinara au combinat seminte de mustar, usturoi, sos de soia, boia, ghimbir, pulbere din miere de albine si piper de Cayenne intr-un amestec care confera un gust unic si delicios fripturii din carne de pui. 3. KOTANYI MIAMI RUB/ BBQ Pentru ca iubitorii gastronomiei din Romania sa se poate bucura de o apreciata tendinta a artei culinare a carei origini poate fi gasita in SUA, tara gratarelor, a fost lansata gama Kotanyi Rubs care contine trei amestecuri de condimente: Texas Rub, Boston Rub si Miami Rub. Fiecare dintre cele trei sortimente Kotanyi Rubs reprezinta o invitatie la o fascinanta calatorie in lumea gustului. Kotanyi Rubs contine mirodenii granulate, selectate cu grija, combinate dupa retete speciale, pentru a da o savoare spectaculoasa atat preparatelor din carne, cat si celor din legume si sosurilor. Cu Kotanyi Rubs, pot fi create cele mai diverse si gustoase specialitati gatite prin prajire, coacere sau la gratar, si pot fi utilizate, in functie de reteta, si pentru marinare sau ca dressing. Amestecurile de condimente Kotanyi Rubs nu contin potentiatori de aroma, conservati sau coloranti, reprezinta o garantie a savoarei gustului natural si ne propun o incursiune in universul aromelor apetisante. Miami Rub/BBQ aduce, prin combinatia oriental-indiana a curcumei cu o nota de coriandru intens, o aroma unica pentru a imbogati gustul preparatelor din pui si peste, dar si al marinatelor, sosurilor si dressingurilor. Specialistii de la Kotanyi creaza permanent noi amestecuri de condimente care calauzesc gustul fiecaruia in universul fascinant al mirodeniilor. Lasati-va inspirati de acestea!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clafoutis cu capsuni

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza clasica
1
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
2
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Drob Pascal
3
Retete de Pasti

Drob Pascal

Anul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...

Drob Pascal
Chiftele cu piept de pui si ciuperci
4
Aperitive cu carne

Chiftele cu piept de pui si ciuperci

Reteta mea preferata de chiftelute.

Chiftele cu piept de pui si ciuperci
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie
5
Prajituri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie

Pentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie
Parteneri
Pizza cu blat Good Food
Bucataras.RO

Pizza cu blat Good Food

Reteta am luat-o de la Madi https://www.bucataras.ro/retete/pizza-goodfood-33386.html

Pizza cu blat Good Food
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Negresa - irezistibil de gustoasa
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci. citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola