Da gust puiului tau cu Kotanyi

Da gust puiului tau cu Kotanyi

Gustul desarvarsit al puiului se obtine cu ajutorul unor condimente mestesugit alese si combinate. In functie de reteta sau de gustul personal, intre puteti opta pentru diferite arome ale preparatelor voastre cu lui, iar KOTANYI va vine in ajutor. Iata cateva dintre cele mai savuroase variante de condimentare a puiului:   1. KOTANYI- AMESTEC CONDIMENTE - FRIPTURA DE PUI CU USTUROI KOTANYI a lansat pentru iubitorii specialitatilor din pui un amestec de condimente care rasfata simturile cu arome apetisante. Gustul picant si inconfundabil al usturoiului imbogateste savoarea specialitatilor din pui si pune in valoare talentul in arta culinara al fiecaruia. Amestecul de condimente- Friptura de pui cu usturoi de la Kotanyi este usor de folosit de catre oricine doreste sa experimenteze noi retete sau sa prepare specialiti traditionale. 2. KOTANYI-AMESTEC CONDIMENTE PENTRU FRIPTURA DE PUI CU MIERE SI MUSTAR KOTANYI a creat, pentru cei care doresc sa experimenteze retete originale pentru prepararea specialitatilor cu carne de pui, un amestec special de mirodenii. Specialisti in arta culinara au combinat seminte de mustar, usturoi, sos de soia, boia, ghimbir, pulbere din miere de albine si piper de Cayenne intr-un amestec care confera un gust unic si delicios fripturii din carne de pui. 3. KOTANYI MIAMI RUB/ BBQ Pentru ca iubitorii gastronomiei din Romania sa se poate bucura de o apreciata tendinta a artei culinare a carei origini poate fi gasita in SUA, tara gratarelor, a fost lansata gama Kotanyi Rubs care contine trei amestecuri de condimente: Texas Rub, Boston Rub si Miami Rub. Fiecare dintre cele trei sortimente Kotanyi Rubs reprezinta o invitatie la o fascinanta calatorie in lumea gustului. Kotanyi Rubs contine mirodenii granulate, selectate cu grija, combinate dupa retete speciale, pentru a da o savoare spectaculoasa atat preparatelor din carne, cat si celor din legume si sosurilor. Cu Kotanyi Rubs, pot fi create cele mai diverse si gustoase specialitati gatite prin prajire, coacere sau la gratar, si pot fi utilizate, in functie de reteta, si pentru marinare sau ca dressing. Amestecurile de condimente Kotanyi Rubs nu contin potentiatori de aroma, conservati sau coloranti, reprezinta o garantie a savoarei gustului natural si ne propun o incursiune in universul aromelor apetisante. Miami Rub/BBQ aduce, prin combinatia oriental-indiana a curcumei cu o nota de coriandru intens, o aroma unica pentru a imbogati gustul preparatelor din pui si peste, dar si al marinatelor, sosurilor si dressingurilor. Specialistii de la Kotanyi creaza permanent noi amestecuri de condimente care calauzesc gustul fiecaruia in universul fascinant al mirodeniilor. Lasati-va inspirati de acestea!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura simpla cu nuci si mere
1
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Prajitura cu foi de zahar ars
2
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
3
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita