Supa italieneasca la care vom munci cu totii va fi pus pe foc la ora 13:00 la Plaza Romania din Bucuresti, mai exact pe B-dul Timisoara, Nr.26Z, Sector 6.
In cazanul urias a lui Uica Mihai de la Buzias vor intra:
Ulei de masline 5 litri
Costita afumata 50kg.
Praz 5 kg
Telina radacina 10 buc.
Morcov 10 kg
Gulie 10 buc.
Usturoi 2 kg.
Ardei gras 10 kg.
Suc de rosii 100 litri
Mazare congelata 10 kg.
Fasole rosie conservata 10 buc.
Cartofi 10 kg.
Dovlecel 10 buc.
Paste fusilli 10 kg.
Plante aromatice: patrunjel, telina, rozmarin, busuioc
Condimente: sare, piper boabe, dafin.
Cum se vor imbina toate acestea si ce gust vor avea trebuie sa vedeti la fata locului. Campionatul international de gatit in aer liber este singura Competiţie Gastronomica din Romania certificata de World Association of Chefs Societies si se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor.
Bucatari si specialisti din intreaga lume se vor intrece intr-o competitie culinara speciala. Evenimentul va include si o serie de momente speciale precum stabilirea de recorduri culinare mondiale, activitati pentru copii si concerte.
Despre ce vom face acolo puteti citi si pe blogul lui Uica Mihai.
Ne vedem la Bucuresti!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii