Supa italieneasca la care vom munci cu totii va fi pus pe foc la ora 13:00 la Plaza Romania din Bucuresti, mai exact pe B-dul Timisoara, Nr.26Z, Sector 6.
In cazanul urias a lui Uica Mihai de la Buzias vor intra:
Ulei de masline 5 litri
Costita afumata 50kg.
Praz 5 kg
Telina radacina 10 buc.
Morcov 10 kg
Gulie 10 buc.
Usturoi 2 kg.
Ardei gras 10 kg.
Suc de rosii 100 litri
Mazare congelata 10 kg.
Fasole rosie conservata 10 buc.
Cartofi 10 kg.
Dovlecel 10 buc.
Paste fusilli 10 kg.
Plante aromatice: patrunjel, telina, rozmarin, busuioc
Condimente: sare, piper boabe, dafin.
Cum se vor imbina toate acestea si ce gust vor avea trebuie sa vedeti la fata locului. Campionatul international de gatit in aer liber este singura Competiţie Gastronomica din Romania certificata de World Association of Chefs Societies si se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor.
Bucatari si specialisti din intreaga lume se vor intrece intr-o competitie culinara speciala. Evenimentul va include si o serie de momente speciale precum stabilirea de recorduri culinare mondiale, activitati pentru copii si concerte.
Despre ce vom face acolo puteti citi si pe blogul lui Uica Mihai.
Ne vedem la Bucuresti!
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii