Culinar.ro impreuna cu Uica Mihai vor face un minestrone record

(1)
admin postat de
Supa italieneasca la care vom munci cu totii va fi pus pe foc la ora 13:00 la Plaza Romania din Bucuresti, mai exact pe B-dul Timisoara, Nr.26Z, Sector 6.

In cazanul urias a lui Uica Mihai de la Buzias vor intra:

Ulei de masline 5 litri
Costita afumata 50kg.
Praz 5 kg
Telina radacina 10 buc.
Morcov 10 kg
Gulie 10 buc.
Usturoi 2 kg.
Ardei gras 10 kg.
Suc de rosii 100 litri
Mazare congelata 10 kg.
Fasole rosie conservata 10 buc.
Cartofi 10 kg.
Dovlecel 10 buc.
Paste fusilli 10 kg.
Plante aromatice: patrunjel, telina, rozmarin, busuioc
Condimente: sare, piper boabe, dafin.

Cum se vor imbina toate acestea si ce gust vor avea trebuie sa vedeti la fata locului. Campionatul international de gatit in aer liber este singura Competiţie Gastronomica din Romania certificata de World Association of Chefs Societies si se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor.

Bucatari si specialisti din intreaga lume se vor intrece intr-o competitie culinara speciala. Evenimentul va include si o serie de momente speciale precum stabilirea de recorduri culinare mondiale, activitati pentru copii si concerte.

Despre ce vom face acolo puteti citi si pe blogul lui Uica Mihai.

Ne vedem la Bucuresti!
recomandari

Asociatia Culturala Euro-Est Alternativ (ACEEA) in parteneriat cu World Association of Chefs Societies au ...

citește—

Culinar.ro: Va amintiti care a fost primul fel de mancare pe care l-ati gatit si cu ce ocazie? Inevitabil, ...

citește—

Echipa Culinar. Ro a fost prezenta la cel mai mare eveniment gastronomic din Romania alaturi de mari maestri ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite