Si pentru ca este vorba de un campionat ne-am inscris si in concurs. Culinar. Ro va concura sambata, alaturi de alti pasionati de gatit, la competitia de gatit in aer liber - sectiunea ceaun.
Organizatorii evenimentului au pregatit pentru publicul vizitator multe alte surprize. De la concerte in aer liber si piese de teatru, pana la concursuri cu premii marca culinar.ro.
Cea de-a opta editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca, va include si incercarea de doborare a recordului modial de pui gatiti la tava.
Se vor gati 210 pui care vor fi impartiti in patru, respectiv un total de 840 portii, pe o tava de 15 metri patrati. Bineinteles o echipa de la World Records Academy va fi prezenta pentru certificarea recordului. Maestrul Catana George care va gati o Paella uriasa de circa 180 de portii simultan intr-o tigaie de 1,5mp si un desert pentru 200 de persoane. Melinda Okos pregateste Szilvas Gomboc autentic show: 200 de gomboti cu prune dupa retetele traditionale. Din program mai amintim competitia de preparate culinare reci si "Meniul Pacii", care va fi realizat de o echipa de bucatari israelieni
Invitati speciali: Echipa Olimpica de bucatari din Israel, Board-ul Eurotoques din Finlanda, Institutul Gastronomic din Cipru, Directori Continentali WACS, organizatorii evenimentului BBQ CHAMPIONSHIP POLAND si multe alte personalitati din spectrul culinar mondial.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosLimoncello este un lichior de lămâie originar din sudul Italiei (peninsula Sorrento). Cum localnicii țin mult la...
LimoncelloIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii