Culinar.ro nu putea sa lipseasca de la un astfel eveniment si nu doar am consemnat cele insemnate la fata locului, dar i-am si premiat pe cei prezenti la demonstratia culinara a Ceraselei Lungu, maestru in arta culinara si director executiv al Scolii Bella Italia.
Intre bunatatile ce au putut fi degustate de-a lungul celor trei zile de targ amintim: Muschi de vita marinat pe Big Green Egg pregatit de Dan Silviu Boerescu, Tartine cu ceapa si branza Gruyere, Salata de creveti cu sos de usturoi si rucola, Carpaccio de vita cu piure de dovleac si sos cumberland, Pachetele de primavara umplute cu legume si servite cu sweet chilli sos si soia sos, Piept de pui picant cu piure de conopida si trufe, Muschiulet de porc cu sos de portocale si menta Salata de tagliatelle cu trufe si somon si Piept de pui copt in crusta mustar Dijon si cocos pe pat de ciuperci Duxel.
Si pentru ca imaginile sunt mult mai sugestive urmatiri filmarea cu una dintre demonstratiile de gatit ale lui Niculae Nicolae si imaginile de la demonstratiile de gatit ale maestrului in arta culinara Cerasela Lungu de la Scoala Bella Italia, dar si alte imagini de la targ. Pentru imagini mai multe accesati albumul foto.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii