Culinar.ro nu putea sa lipseasca de la un astfel eveniment si nu doar am consemnat cele insemnate la fata locului, dar i-am si premiat pe cei prezenti la demonstratia culinara a Ceraselei Lungu, maestru in arta culinara si director executiv al Scolii Bella Italia.
Intre bunatatile ce au putut fi degustate de-a lungul celor trei zile de targ amintim: Muschi de vita marinat pe Big Green Egg pregatit de Dan Silviu Boerescu, Tartine cu ceapa si branza Gruyere, Salata de creveti cu sos de usturoi si rucola, Carpaccio de vita cu piure de dovleac si sos cumberland, Pachetele de primavara umplute cu legume si servite cu sweet chilli sos si soia sos, Piept de pui picant cu piure de conopida si trufe, Muschiulet de porc cu sos de portocale si menta Salata de tagliatelle cu trufe si somon si Piept de pui copt in crusta mustar Dijon si cocos pe pat de ciuperci Duxel.
Si pentru ca imaginile sunt mult mai sugestive urmatiri filmarea cu una dintre demonstratiile de gatit ale lui Niculae Nicolae si imaginile de la demonstratiile de gatit ale maestrului in arta culinara Cerasela Lungu de la Scoala Bella Italia, dar si alte imagini de la targ. Pentru imagini mai multe accesati albumul foto.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii