Se vor pune la bataie 4 premii constand in doua cine de cate 100 de lei si patru carti "Preparate de post...putin altfel”dupa cum urmeaza:
Locul 1 si 2: o cina de 100 Ron la Restaurantul Mandala si cartea "Preparate de post...putin altfel” de la Editura Meteor
Locul 3 si 4: cartea "Preparate de post...putin altfel” de la Editura Meteor
Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:
Trebuie sa dai Like la pagina de Facebook a Culinar.ro Schimba-ti poza de profil cu logo-ul culinar si scrie la comentariile de mai jos o propunere de meniu de post sau vegetarian care sa contina un aperitiv, un fel principal si un desert.
Daca esti in pana de idei in privinta meniurilor inspita-te de aici. Invita-ti apoi prietenii sa dea like la propunerea ta de meniu. In final utilizatorul cu cele mai multe like-uri va fi declarat castigator, urmatorii trei in ordine descrescatoare vor lua premiile 2,3 si 4.
Concursul se desfasoara aici in perioada 10 - 23 decembrie 2010. In data de 23 decembrie 2010 la ora 14:00 concursul se opreste, iar propunerea de meniu cu cele mai multe like-uri va fi declarata automat castigatoare! Poti inscrie mai multe propuneri in concurs, dar like-urile nu se vor cumula.
Premiul constand in cina de 100 de lei de la restaurantul Mandala este valabil doar in Bucuresti, dar daca castigatorul nu este din capitala sau nu poate merge la restaurant poate transfera premiul cui doreste. Cartile vor fi trimise castigatorilor prin posta. Pentru validarea castigatorilor veti primi un mesaj pe Facebook din partea administratorilor site-ului culinar.ro prin care va vor fi solicitate datele de contact.
Daca doi concurenti vor acumula acelasi numar de like-uri la comentariile facute, alegerea castigatorului se va realiza prin tragere la sorti filmata pe calculator.
Participa si tu!
Multa bafta si nu uita sa dai Like!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii