Curs de modelare zahăr/isomalt tras, suflat şi turnat pentru începători

(0)
admin postat de
Puteţi învăţa această tehnică inedită, la un nou curs de modelat Isomalt şi zahăr în perioada 29-30 Septembrie 2014. La acest modul puteţi învăţa să realizaţi cele mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv zahărul şi ruda acestuia - Isomaltul.



Veţi învăţa să topiţi zahărul la temperatura optimă, să îl turnaţi, să îl trageţi pentru a-i conferi un aspect mătăsos, dar şi să modelaţi la cald materia primă şi să îmbinaţi elementele pentru a obţine flori, compoziţii florale, panglici în mai multe culori, globuri, decoruri pentru torturi şi chiar piese artistice mai simple.




























Mai multe detalii gasiti pe pangast.ro, unic organizator al acestui curs in Romania.
recomandari

Curs de Decorații tort în stil Vintage

La torturile de nuntă în stil vintage pot fi folosite ...

citește—

Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite