Deschiderea oficiala a targului are loc Vineri, 11 martie la ora 12. Vor fi prezenti pe langa reprezentantii partenerilor si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania, Asociatia Somelierilor din Romania, Federatia Somelierilor din Romania, Clubul de presa de vin, organizatii din industria vini-viticola si parteneri media. Pe toata perioada targului Goodwine, Master of Ceremony va fi Catalin Paduraru (unul din expertii romani in OIV - Organizatia Internationala a Viei si Vinului) care va introduce si va coordona programul degustarilor si lansarilor de vinuri in cadrul targului, dar si show-urile gastronomice. Doru Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, va face asocieri culinar –enologice pe toata perioada evenimentului, in spatiul special amenajat pentru show-uri gastronomice. Primele show-uri gastronomice au loc vineri la ora 13. In zona special amenajata demonstratiilor culinare veti putea vedea cum se fac Tartine cu ceapa si branza Gruyere, apoi in meniul prezentarilor figureaza de la ora 15 o Salata de creveti cu sos de usturoi si rucola, Carpaccio de vita cu piure de dovleac si sos cumberland, iar seara se va incheia, din punct de vedere gastronomic, cu o degustare de trufe. Sambata si duminica Culinar.ro va fi alaturi de doamna Cerasela Lungu si cei de la Scoala Bella Italia intr-o demonstratie culinara de exceptie. Pe meniul nostru figureaza Piept de pui picant cu piure de conopida si trufe, Muschiulet de porc cu sos de portocale si menta si premii marca culinar.ro.
Duminica de la ora 11 Scoala Nationala de Excelenta Industria Ospitalitatii Bella Italia pregateste Salata de tagliatelle cu trufe si somon si Piept de pui copt in crusta mustar Dijon si cocos pe pat de ciuperci Duxel, iar noi vom fi din nou la fata locului pentru a oferi vizitatorilor premii culinar.ro PRogramul complet al evenimentului il puteti vedea aici
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie Una dintre intrebarile cunoscutelor in acest sezon este ,, Cum prepari salata de conopida ? '' Raspunsul meu ar fi: ,,...
Salata de conopidaReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii