Degustari de vinuri si show-uri gastronomice la Good Wine

Degustari de vinuri si show-uri gastronomice la Good Wine

Deschiderea oficiala a targului are loc Vineri, 11 martie la ora 12. Vor fi prezenti pe langa reprezentantii partenerilor si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania, Asociatia Somelierilor din Romania, Federatia Somelierilor din Romania, Clubul de presa de vin, organizatii din industria vini-viticola si parteneri media. Pe toata perioada targului Goodwine, Master of Ceremony va fi Catalin Paduraru (unul din expertii romani in OIV - Organizatia Internationala a Viei si Vinului) care va introduce si va coordona programul degustarilor si lansarilor de vinuri in cadrul targului, dar si show-urile gastronomice. Doru Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, va face asocieri culinar –enologice pe toata perioada evenimentului, in spatiul special amenajat pentru show-uri gastronomice. Primele show-uri gastronomice au loc vineri la ora 13. In zona special amenajata demonstratiilor culinare veti putea vedea cum se fac Tartine cu ceapa si branza Gruyere, apoi in meniul prezentarilor figureaza de la ora 15 o Salata de creveti cu sos de usturoi si rucola, Carpaccio de vita cu piure de dovleac si sos cumberland, iar seara se va incheia, din punct de vedere gastronomic, cu o degustare de trufe.   Sambata si duminica Culinar.ro va fi alaturi de doamna Cerasela Lungu si cei de la Scoala Bella Italia intr-o demonstratie culinara de exceptie. Pe meniul nostru figureaza Piept de pui picant cu piure de conopida si trufe, Muschiulet de porc cu sos de portocale si menta si premii marca culinar.ro.

Duminica de la ora 11 Scoala Nationala de Excelenta Industria Ospitalitatii Bella Italia pregateste Salata de tagliatelle cu trufe si somon si Piept de pui copt in crusta mustar Dijon si cocos pe pat de ciuperci Duxel, iar noi vom fi din nou la fata locului pentru a oferi vizitatorilor premii culinar.ro   PRogramul complet al evenimentului il puteti vedea aici

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
1
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
2
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
3
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Cozonaci Babani
4
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
5
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Parteneri
Tocanita cu vinete
Bucataras.RO

Tocanita cu vinete

O tocanita simplu de preparat si gustoasa.

Tocanita cu vinete
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide