Deschiderea oficiala a targului are loc Vineri, 11 martie la ora 12. Vor fi prezenti pe langa reprezentantii partenerilor si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania, Asociatia Somelierilor din Romania, Federatia Somelierilor din Romania, Clubul de presa de vin, organizatii din industria vini-viticola si parteneri media. Pe toata perioada targului Goodwine, Master of Ceremony va fi Catalin Paduraru (unul din expertii romani in OIV - Organizatia Internationala a Viei si Vinului) care va introduce si va coordona programul degustarilor si lansarilor de vinuri in cadrul targului, dar si show-urile gastronomice. Doru Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, va face asocieri culinar –enologice pe toata perioada evenimentului, in spatiul special amenajat pentru show-uri gastronomice. Primele show-uri gastronomice au loc vineri la ora 13. In zona special amenajata demonstratiilor culinare veti putea vedea cum se fac Tartine cu ceapa si branza Gruyere, apoi in meniul prezentarilor figureaza de la ora 15 o Salata de creveti cu sos de usturoi si rucola, Carpaccio de vita cu piure de dovleac si sos cumberland, iar seara se va incheia, din punct de vedere gastronomic, cu o degustare de trufe. Sambata si duminica Culinar.ro va fi alaturi de doamna Cerasela Lungu si cei de la Scoala Bella Italia intr-o demonstratie culinara de exceptie. Pe meniul nostru figureaza Piept de pui picant cu piure de conopida si trufe, Muschiulet de porc cu sos de portocale si menta si premii marca culinar.ro.
Duminica de la ora 11 Scoala Nationala de Excelenta Industria Ospitalitatii Bella Italia pregateste Salata de tagliatelle cu trufe si somon si Piept de pui copt in crusta mustar Dijon si cocos pe pat de ciuperci Duxel, iar noi vom fi din nou la fata locului pentru a oferi vizitatorilor premii culinar.ro PRogramul complet al evenimentului il puteti vedea aici
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii