Delicateria Traiteur a investit 450.000 de euro intr-un nou magazin bistro in Bucuresti, pe Bulevardul Dacia, reecreand o mica parte din sarmul Micului Paris de altadata.
"Ceea ce creeaza unicitatea Delicateria Traiteur, fata de alte magazine care propun produse fine, este productia proprie. Ne-am axat dintotdeauna pe calitate si nu pe cantitate, fapt care ne permite sa fim extrem de flexibili si sa raspundem imediat cerintelor clientilor nostri. Acest lucru face ca in acest moment sa ne putem mandri cu unele dintre cele mai bune produse de pe piata la categoria din care fac parte, cum este somonul nostru fume sau painea proaspata. De asemenea, clientii nostri pot face comenzi speciale de produse chiar daca acestea nu se gasesc in magazin. Delicateria Traiteur este un creator de gastronomie fina. Aceasta este punctul nostru forte”, spune Adrien Damour, Directorul General Delicateria Traiteur.
In noul magazin de pe bulevardul Dacia, precum si in celelalte magazine Delicateria, clientii pot cumpara produse precum branzeturi artizanale, produse din carne, produse din peste, paine, salate si sandvisuri, patiserie fina, prajituri si dulciuri, inghetate si serbet. Toate acestea sunt proaspete si sunt livrate de fabrica proprie. Acestor produse li se adauga o gama atent selectionata de Delicateria Traiteur, de produse importate, precum vinuri si alte bauturi alcoolice, cafea, ceaiuri, dulceturi si alte delicatese frantuzesti.
O gama importanta de produse este cea bio din care clientii pot alege orez, dulceata, zahar de palmier, sos de tomate fara zahar, spaghette integrale, sucuri, ulei de masline, vinuri sau biscuiti.
Un alt atu al noului magazin Delicateria Traiteur este partea de bistro, unde clientii pot servi tot ceea ce doresc din magazin. "Putem sa oferim clientilor nostri platouri compuse chiar de ei cu produsele preferate, fie ca este vorba de jambon cru, somon, branzeturi, tarte sarate, salate, dulciuri si alte produse. Toate acestea servite, bineinteles, cu paine prospata produsa de brutarul Delicateria Traiteur ”, adauga Adrien Damour.
In ceea ce priveste niveluri de preturi, politica magazinului este ca si cel mai ieftin produs pe care il ofera sa aiba un standard ridicat din punct de vedere calitate.
Noul magazin Delicateria Traiteur s-a dechis intr-o locatie prestigioasa, o vila construita pe Bulevardul Dacia cu o arhitectura de inceput de secol XX. Locatia a fost renovata in totalitate, pastrand toate elementele originale ale constructiei, precum ferestrele, parchetul din lemn, stucaturile, usile masive sau sobele venetiene. Suprafata noii locatii este de 200 metri patrati.
Delicateria Traiteur face parte dintr-un grup de firme cu actionariat francez. Primul magazin Delicateria Traiteur s-a deschis in anul 2004 in Bucuresti, insa clientii cunosteau deja calitatea produselor de cativa anii. Directorul General, Adrien Damour, a inceput afacerile cu gastronomie fina in anul 1993 producand si comercializand produse sub marca Gusto in micile de retail de la vremea respectiva. In paralel, s-a dezvoltat compania Gusto specializata in cocktailuri si receptii.
In prezent, 40% din productia de gastronomie fina este comercializata in magazinele Delicateria Traiteur, iar 60% este directionata catre activitatea de cocktail si receptii.
Grupul din care face parte Delicateria Traiteur are 50 de angajati pe cele trei activitati (productie, receptii si magazine) si a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 2.300.000 de euro.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii