Delicateria Traiteur

Delicateria Traiteur a investit 450.000 de euro intr-un nou magazin bistro in Bucuresti, pe Bulevardul Dacia, reecreand o mica parte din sarmul Micului Paris de altadata.

"Ceea ce creeaza unicitatea Delicateria Traiteur, fata de alte magazine care propun produse fine, este productia proprie. Ne-am axat dintotdeauna pe calitate si nu pe cantitate, fapt care ne permite sa fim extrem de flexibili si sa raspundem imediat cerintelor clientilor nostri. Acest lucru face ca in acest moment sa ne putem mandri cu unele dintre cele mai bune produse de pe piata la categoria din care fac parte, cum este somonul nostru fume sau painea proaspata. De asemenea, clientii nostri pot face comenzi speciale de produse chiar daca acestea nu se gasesc in magazin. Delicateria Traiteur este un creator de gastronomie fina. Aceasta este punctul nostru forte”, spune Adrien Damour, Directorul General Delicateria Traiteur.

In noul magazin de pe bulevardul Dacia, precum si in celelalte magazine Delicateria, clientii pot cumpara produse precum branzeturi artizanale, produse din carne, produse din peste, paine, salate si sandvisuri, patiserie fina, prajituri si dulciuri, inghetate si serbet. Toate acestea sunt proaspete si sunt livrate de fabrica proprie. Acestor produse li se adauga o gama atent selectionata de Delicateria Traiteur, de produse importate, precum vinuri si alte bauturi alcoolice, cafea, ceaiuri, dulceturi si alte delicatese frantuzesti.

O gama importanta de produse este cea bio din care clientii pot alege orez, dulceata, zahar de palmier, sos de tomate fara zahar, spaghette integrale, sucuri, ulei de masline, vinuri sau biscuiti.

Un alt atu al noului magazin Delicateria Traiteur este partea de bistro, unde clientii pot servi tot ceea ce doresc din magazin. "Putem sa oferim clientilor nostri platouri compuse chiar de ei cu produsele preferate, fie ca este vorba de jambon cru, somon, branzeturi, tarte sarate, salate, dulciuri si alte produse. Toate acestea servite, bineinteles, cu paine prospata produsa de brutarul Delicateria Traiteur ”, adauga Adrien Damour.

In ceea ce priveste niveluri de preturi, politica magazinului este ca si cel mai ieftin produs pe care il ofera sa aiba un standard ridicat din punct de vedere calitate.

Noul magazin Delicateria Traiteur s-a dechis intr-o locatie prestigioasa, o vila construita pe Bulevardul Dacia cu o arhitectura de inceput de secol XX. Locatia a fost renovata in totalitate, pastrand toate elementele originale ale constructiei, precum ferestrele, parchetul din lemn, stucaturile, usile masive sau sobele venetiene. Suprafata noii locatii este de 200 metri patrati.

Delicateria Traiteur face parte dintr-un grup de firme cu actionariat francez. Primul magazin Delicateria Traiteur s-a deschis in anul 2004 in Bucuresti, insa clientii cunosteau deja calitatea produselor de cativa anii. Directorul General, Adrien Damour, a inceput afacerile cu gastronomie fina in anul 1993 producand si comercializand produse sub marca Gusto in micile de retail de la vremea respectiva. In paralel, s-a dezvoltat compania Gusto specializata in cocktailuri si receptii.

In prezent, 40% din productia de gastronomie fina este comercializata in magazinele Delicateria Traiteur, iar 60% este directionata catre activitatea de cocktail si receptii.

Grupul din care face parte Delicateria Traiteur are 50 de angajati pe cele trei activitati (productie, receptii si magazine) si a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 2.300.000 de euro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia