Veti afla care sunt „regulile de aur pentru realizarea unui bun gratar”, sosurile ideale care dau o aroma speciala gratarului si alte cateva secrete trecute cu grija de la o generatie la alta, pentru ca mancarurile traditionale pe care le servim celor dragi sa aiba gustul unic al bucatelor din copilarie. Un capitol care va va trezi cu siguranta interesul cuprinde preparate spectaculoase, originale sau cu ingrediente mai putin uzuale, preluate din bucatarii straine, cu care oricare dintre noi isi poate surprinde placut invitatii amatori de retete sofisticate. Totul este insotit, asa cum se cuvine, de bauturile cele mai potrivite momentului. Oaspetii dragi pot fi tratati cu adevarat regeste daca avem cunostinta de regulile si secretele unor bucatari faimosi, cu un gust ales si o inventivitate inepuizabila. Retetele create de ei si executate cu maiestrie de „discipoli” vor
face deliciul invitatilor, rasfatati cu rafinamentul si savoarea unor preparate de neuitat. Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail [email protected] .

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii