Veti afla care sunt „regulile de aur pentru realizarea unui bun gratar”, sosurile ideale care dau o aroma speciala gratarului si alte cateva secrete trecute cu grija de la o generatie la alta, pentru ca mancarurile traditionale pe care le servim celor dragi sa aiba gustul unic al bucatelor din copilarie. Un capitol care va va trezi cu siguranta interesul cuprinde preparate spectaculoase, originale sau cu ingrediente mai putin uzuale, preluate din bucatarii straine, cu care oricare dintre noi isi poate surprinde placut invitatii amatori de retete sofisticate. Totul este insotit, asa cum se cuvine, de bauturile cele mai potrivite momentului. Oaspetii dragi pot fi tratati cu adevarat regeste daca avem cunostinta de regulile si secretele unor bucatari faimosi, cu un gust ales si o inventivitate inepuizabila. Retetele create de ei si executate cu maiestrie de „discipoli” vor
face deliciul invitatilor, rasfatati cu rafinamentul si savoarea unor preparate de neuitat. Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail [email protected] .
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii