Expozitia Gastropan, aproape de start!

Expozitia Gastropan, aproape de start!

Una din cele mai grandioase competitii profesionale dedicate specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei, se va desfasura in cadrul expozitiei GastroPan din Targu Mures. La cea de-a treia editie a concursului Etaleaza-ti Aptitudinile se vor intrece peste 110 de brutari, cofetari si bucatari, la 7 categorii grupate in 3 sectiuni competitionale. Tematicile concursului se bazeaza pe caracterul sanatos, hranitor, traditional si inovator al produselor, fie ca e vorba de paine, produse de patiserie, torturi, platouri culinare reci sau sculpturi in fructe si legume. inscrierile la concurs se fac gratuit, pana pe 15 martie!

Showuri si demonstratii culinare cu specialistii momentului
Maestrii bucatari, brutari si cofetari consacrati vor sustine la GastroPan programe demonstrative impresionante, prin care vor evidentia talentul si creativitatea specifica acestor meserii. Vizitatorii vor avea parte de coaceri de produse de panificatie, demonstratii de obtinere a produselor de cofetarie, a creatiilor artistice din zahar, ciocolata, martipan sau turta dulce. Din universul gastronomiei amintim demonstratii de gatit, sculptura decorativa in fructe si legume, dar si prepararea de cocktailuri cu degustare. Nu vor lipsi demonstratiile de preparare a inghetatei artizanale, picturile artistice din cacao sau decoratiile din ciocolata. Concursurile si demonstratiile din cadrul expozitiei sunt organizate de catre Asociatia Gastropan si au caracter non-profit.

Liderii celor mai importante organizatii profesionale din tara si strainatate vor sustine buna desfasurare a expozitiei GastroPan. Peter Becker, presedintele Uniunii Internationale a Brutarilor si Pataki János, presedintele Uniunii Internationale a Cofetarilor, Patiserilor si Gelatierilor se numara printre numele sonore prezente la eveniment. La nivel intern, evenimentul se bucura de sustinerea si de prezenta conducerii celor mai importante asociatii de profil

Expozitia Gastropan este organizata de societatea Boro-Info SRL - redactia revistelor Gastromedia si Brutarul-Cofetarul, cu o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.

Evenimentul poate fi vizitat intre orele 10-18, iar accesul este gratuit! Vezi programul evenimentului!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Desert mini rulada cu zmeura
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa