Mai multi furnizori pe o suprafata mai mare de expunere, gama mai variata de produse si servicii, mai multe programe demonstrative, noi categorii de concursuri si prezenta celor mai buni specialisti din industria de panificatie, cofetarie si gastronomie: acestea sunt elementele care definesc cea de-a treia editie a expozitiei GastroPan.
Conceputa ca o manifestare profesionala completa dedicata tuturor specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei, expozitia va oferi vizitatorilor specialisti cele mai variate solutii pentru afacerile de profil. Oferta va include echipamente si mobilier, ustensile si accesorii, materii prime, condimente si bauturi, dotari textile, solutii de gestiune automatizata a activitatilor de productie si vanzari din brutarii, cofetarii, hoteluri, restaurante si multe altele.
Concurs pentru bucatari
Si in 2011 expozitia GastroPan va gazdui concursul Etaleaza-ti Aptitudinile - concurs de creativitate pentru brutari, cofetari si bucatari, avand scopul de a promova dezvoltarea profesionala din domeniu si de a-i desemna pe cei mai buni specialisti ai breslei. Orice pasionat al acestor meserii isi va putea dovedi talentul participand la cele sapte categorii din cadrul concursului organizate in cadrul expozitiei. Printre noutatile de la aceasta editie a concursului amintim premiul special Painea Nationala a Romaniei. Gastronomii vizitatori se vor putea inspira din tehnicile moderne de gatit si din sculpturile in fructe si legume realizate de maestri bucatari campioni olimpici, in timp ce brutarii si cofetarii vor avea de invatat de pe urma torturilor decorate impresionant si a pieselor artistice din aluat de panificatie, ciocolata, zahar sau martipan. Surprizele nu se opresc aici: vizitatorii vor beneficia de tarife de cazare preferentiale si vor avea ocazia de a participa la o Cina Festiva organizata cu si pentru specialistii din sector.
Despre Gastropan
Gastropan este o expozitie de specialitate internationala, avand ca public tinta specialisti, antreprenori, producatori si furnizori din sectorul de morarit, panificatie, cofetarie, gastronomie si HoReCa. Evenimentul expune ultimele tendinte tehnologice, echipamentele, dotarile si materiile prime indispensabile pentru afacerile din mori, brutarii, patiserii, cofetarii, hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele. Programul expozitiei include concursuri dinamice, demonstratii practice, sprijinind astfel atat intreprinzatorii cat si personalul din domeniu. Evenimentul se desfasoara pe un spatiu expozitional de 4.000 mp, si va reuni 9.000 de vizitatori specialisti si 90 de firme expozante din Romania si din strainatate. Expozitia Gastropan este organizata de asociatia Gastropan, in colaborare cu societatea Boro info - redactia revistelor Gastromedia si Brutarul-Cofetarul, cu o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.
Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe www.gastropan.ro
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii