Expozitia Gatropan are loc in martie la Targu Mures

Expozitia Gatropan are loc in martie la Targu Mures

Mai multi furnizori pe o suprafata mai mare de expunere, gama mai variata de produse si servicii, mai multe programe demonstrative, noi categorii de concursuri si prezenta celor mai buni specialisti din industria de panificatie, cofetarie si gastronomie: acestea sunt elementele care definesc cea de-a treia editie a expozitiei GastroPan.

Conceputa ca o manifestare profesionala completa dedicata tuturor specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei, expozitia va oferi vizitatorilor specialisti cele mai variate solutii pentru afacerile de profil. Oferta va include echipamente si mobilier, ustensile si accesorii, materii prime, condimente si bauturi, dotari textile, solutii de gestiune automatizata a activitatilor de productie si vanzari din brutarii, cofetarii, hoteluri, restaurante si multe altele.

Concurs pentru bucatari

Si in 2011 expozitia GastroPan va gazdui concursul Etaleaza-ti Aptitudinile - concurs de creativitate pentru brutari, cofetari si bucatari, avand scopul de a promova dezvoltarea profesionala din domeniu si de a-i desemna pe cei mai buni specialisti ai breslei. Orice pasionat al acestor meserii isi va putea dovedi talentul participand la cele sapte categorii din cadrul concursului organizate in cadrul expozitiei. Printre noutatile de la aceasta editie a concursului amintim premiul special Painea Nationala a Romaniei. Gastronomii vizitatori se vor putea inspira din tehnicile moderne de gatit si din sculpturile in fructe si legume realizate de maestri bucatari campioni olimpici, in timp ce brutarii si cofetarii vor avea de invatat de pe urma torturilor decorate impresionant si a pieselor artistice din aluat de panificatie, ciocolata, zahar sau martipan. Surprizele nu se opresc aici: vizitatorii vor beneficia de tarife de cazare preferentiale si vor avea ocazia de a participa la o Cina Festiva organizata cu si pentru specialistii din sector.

Despre Gastropan

Gastropan este o expozitie de specialitate internationala, avand ca public tinta specialisti, antreprenori, producatori si furnizori din sectorul de morarit, panificatie, cofetarie, gastronomie si HoReCa. Evenimentul expune ultimele tendinte tehnologice, echipamentele, dotarile si materiile prime indispensabile pentru afacerile din mori, brutarii, patiserii, cofetarii, hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele. Programul expozitiei include concursuri dinamice, demonstratii practice, sprijinind astfel atat intreprinzatorii cat si personalul din domeniu. Evenimentul se desfasoara pe un spatiu expozitional de 4.000 mp, si va reuni 9.000 de vizitatori specialisti si 90 de firme expozante din Romania si din strainatate. Expozitia Gastropan este organizata de asociatia Gastropan, in colaborare cu societatea Boro info - redactia revistelor Gastromedia si Brutarul-Cofetarul, cu o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.

Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe www.gastropan.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa