Mai multi furnizori pe o suprafata mai mare de expunere, gama mai variata de produse si servicii, mai multe programe demonstrative, noi categorii de concursuri si prezenta celor mai buni specialisti din industria de panificatie, cofetarie si gastronomie: acestea sunt elementele care definesc cea de-a treia editie a expozitiei GastroPan.
Conceputa ca o manifestare profesionala completa dedicata tuturor specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei, expozitia va oferi vizitatorilor specialisti cele mai variate solutii pentru afacerile de profil. Oferta va include echipamente si mobilier, ustensile si accesorii, materii prime, condimente si bauturi, dotari textile, solutii de gestiune automatizata a activitatilor de productie si vanzari din brutarii, cofetarii, hoteluri, restaurante si multe altele.
Concurs pentru bucatari
Si in 2011 expozitia GastroPan va gazdui concursul Etaleaza-ti Aptitudinile - concurs de creativitate pentru brutari, cofetari si bucatari, avand scopul de a promova dezvoltarea profesionala din domeniu si de a-i desemna pe cei mai buni specialisti ai breslei. Orice pasionat al acestor meserii isi va putea dovedi talentul participand la cele sapte categorii din cadrul concursului organizate in cadrul expozitiei. Printre noutatile de la aceasta editie a concursului amintim premiul special Painea Nationala a Romaniei. Gastronomii vizitatori se vor putea inspira din tehnicile moderne de gatit si din sculpturile in fructe si legume realizate de maestri bucatari campioni olimpici, in timp ce brutarii si cofetarii vor avea de invatat de pe urma torturilor decorate impresionant si a pieselor artistice din aluat de panificatie, ciocolata, zahar sau martipan. Surprizele nu se opresc aici: vizitatorii vor beneficia de tarife de cazare preferentiale si vor avea ocazia de a participa la o Cina Festiva organizata cu si pentru specialistii din sector.
Despre Gastropan
Gastropan este o expozitie de specialitate internationala, avand ca public tinta specialisti, antreprenori, producatori si furnizori din sectorul de morarit, panificatie, cofetarie, gastronomie si HoReCa. Evenimentul expune ultimele tendinte tehnologice, echipamentele, dotarile si materiile prime indispensabile pentru afacerile din mori, brutarii, patiserii, cofetarii, hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele. Programul expozitiei include concursuri dinamice, demonstratii practice, sprijinind astfel atat intreprinzatorii cat si personalul din domeniu. Evenimentul se desfasoara pe un spatiu expozitional de 4.000 mp, si va reuni 9.000 de vizitatori specialisti si 90 de firme expozante din Romania si din strainatate. Expozitia Gastropan este organizata de asociatia Gastropan, in colaborare cu societatea Boro info - redactia revistelor Gastromedia si Brutarul-Cofetarul, cu o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.
Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe www.gastropan.ro
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii