FOOD REVOLUTION ROMANIA lansează GastroKids CLUB

(0)
postat de
La atelierul fructelor „Desfătare cu răcoare", bucătarul Jakob Hausmann va face o demonstraţie culinară şi îi va invăţa pe copii şi părinţi reţete gustoase şi principii sănătoase de preparare şi combinare a fructelor.Periodic, incepând cu atelierul culinar din 16 iulie, la Restaurantul Mica Elveţie vor avea loc ateliere de gătit pentru copii şi părinţi, in spiritul mâncatului sănătos, alături de poveşti şi sfaturi educative, care vor fi susţinute de bucătarul Jakob Hausmann şi Daniela Mişcov, managerul Artelier D, o asociaţie care creează proiecte de educaţie şi artă.

Continuă astfel activitatea de educaţie culinară şi promovare a principiilor mâncatului sănătos, in cadrul campaniei Food Revolution Romania, care a debutat in august 2012 cu un atelier dedicat fructelor.

Proiectul Food Revolution Romania face parte din campania Food Revolution, iniţiată de bucătarul englez Jamie Oliver, autorul a numeroase cărţi şi show-uri TV pentru promovarea mâncatului sănătos, in special in rândul copiilor şi al tinerilor.

Mai multe detalii:

GastroKids CLUB- Desfătare cu răcoare,

Atelier de gătit şi povestit,

cu chef Jakob Hausmann si Daniela Mişcov, Food Revolution Romania Ambassador.
Pentru copii de 3-5 ani şi părinţi ;

Primul atelier de gătit şi educaţie culinară cu poveşti GastroKids CLUB va fi dedicat ...
fructelor zemoase si colorate ale verii. Chef Jakob Hausmann ne va învăţa cât de bune sunt pentru sănătate fructele şi ne va arăta cum să le descoperim savorile şi să le combinăm pentru un gust desăvărşit şi o energie maximă.
Copiii şi părinţii, lucrând pe grupe, vor prepara câteva reţete uşoare, gustoase şi răcoritoare.
In acest fel, la atelierul Desfătare cu răcoare o familie va invăţa să realizeze cel puţin două reţete speciale, precum salată de fructe, smoothie sau alte combinaţii savuroase.Alături de o reţetă delicioasă se va afla şi o poveste luminoasă, cu Arici Pogonici, care le va dezvălui copiilor, cu ajutorul rimelor şi ghicitorilor, secrete uluitoare din grădina sa, despre tainele fructelor care se coc in cuptorul verii.

Odată cu primul atelier GastroKids CLUB lansăm un concept care combină creativ, gătitul profesionist cu arta poveştilor, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, care vor găti şi ei.

Vom fi inspiraţi de produse de sezon şi personaje indrăgite ale copilăriei şi vom susţine cu umor, fantezie şi pasiune, lecţii practice de educaţie, redescoperind odată cu fiecare reţetă, bucuria de a găti şi a sta in jurul mesei, intr-un loc frumos.

Durata: 1 oră (până finalizăm reţetele).
Taxa de participare: 50 lei/persoană.
Participarea se face numai cu rezervare,
la adresele [email protected] sau [email protected],
tel. 0724 554 199.
Numărul de participanţi: 10 familii. Al doilea părinte nu plăteşte.

Daniela Miscov
Food Revolution Community Ambassador Romania
recomandari

Copiilor le place sa se simta utili si apreciati, drept pentru care, niste exercitii de indemanare, maniere si ...

citește—

 
Sa organizezi o petrecere pentru copii este un lucru amuzant atat pentru cei mici cat si pentru ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.