FOOD REVOLUTION ROMANIA lansează GastroKids CLUB

FOOD REVOLUTION ROMANIA lansează GastroKids CLUB

La atelierul fructelor „Desfătare cu răcoare", bucătarul Jakob Hausmann va face o demonstraţie culinară şi îi va invăţa pe copii şi părinţi reţete gustoase şi principii sănătoase de preparare şi combinare a fructelor. Periodic, incepând cu atelierul culinar din 16 iulie, la Restaurantul Mica Elveţie vor avea loc ateliere de gătit pentru copii şi părinţi, in spiritul mâncatului sănătos, alături de poveşti şi sfaturi educative, care vor fi susţinute de bucătarul Jakob Hausmann şi Daniela Mişcov, managerul Artelier D, o asociaţie care creează proiecte de educaţie şi artă. Continuă astfel activitatea de educaţie culinară şi promovare a principiilor mâncatului sănătos, in cadrul campaniei Food Revolution Romania, care a debutat in august 2012 cu un atelier dedicat fructelor. Proiectul Food Revolution Romania face parte din campania Food Revolution, iniţiată de bucătarul englez Jamie Oliver, autorul a numeroase cărţi şi show-uri TV pentru promovarea mâncatului sănătos, in special in rândul copiilor şi al tinerilor. Mai multe detalii: GastroKids CLUB- Desfătare cu răcoare, Atelier de gătit şi povestit, cu chef Jakob Hausmann si Daniela Mişcov, Food Revolution Romania Ambassador.
Pentru copii de 3-5 ani şi părinţi ; Primul atelier de gătit şi educaţie culinară cu poveşti GastroKids CLUB va fi dedicat fructelor zemoase si colorate ale verii. Chef Jakob Hausmann ne va învăţa cât de bune sunt pentru sănătate fructele şi ne va arăta cum să le descoperim savorile şi să le combinăm pentru un gust desăvărşit şi o energie maximă.
Copiii şi părinţii, lucrând pe grupe, vor prepara câteva reţete uşoare, gustoase şi răcoritoare.
In acest fel, la atelierul Desfătare cu răcoare o familie va invăţa să realizeze cel puţin două reţete speciale, precum salată de fructe, smoothie sau alte combinaţii savuroase. Alături de o reţetă delicioasă se va afla şi o poveste luminoasă, cu Arici Pogonici, care le va dezvălui copiilor, cu ajutorul rimelor şi ghicitorilor, secrete uluitoare din grădina sa, despre tainele fructelor care se coc in cuptorul verii. Odată cu primul atelier GastroKids CLUB lansăm un concept care combină creativ, gătitul profesionist cu arta poveştilor, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, care vor găti şi ei. Vom fi inspiraţi de produse de sezon şi personaje indrăgite ale copilăriei şi vom susţine cu umor, fantezie şi pasiune, lecţii practice de educaţie, redescoperind odată cu fiecare reţetă, bucuria de a găti şi a sta in jurul mesei, intr-un loc frumos. Durata: 1 oră (până finalizăm reţetele).
Taxa de participare: 50 lei/persoană.
Participarea se face numai cu rezervare,
la adresele [email protected] sau [email protected],
tel. 0724 554 199.
Numărul de participanţi: 10 familii. Al doilea părinte nu plăteşte. Daniela Miscov
Food Revolution Community Ambassador Romania

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Ciorba de salata verde
2
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Carnati de porc cu cartofi taranesti
3
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
4
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
5
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Parteneri
Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere
Bucataras.RO

Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

Imi place sa pregatesc pancakes fie pentru micul-dejun, fie cand am pofta de ceva dulce si rapid. Le servesc cu mare placere...

Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola