Pentru ca perceptia despre gust nu tine doar de papilele gustative, ci si de toate elementele care ne inconjoara in momentul in care degustam ceva. Este si motivul pentru care bucatarii cu experienta au invatat sa acorde o atentie deosebita aspectului preparatelor. Spre exemplu, chiar si atunci cand iti bei cafeaua, la perceptia despre gustul acesteia contribuie toate elementele care te inconjoara: cana din care bei, ibricul din care torni, contextul in care te afli, persoana pe care o ai alaturi.
Doncafe a inteles toate aceste lucruri cu privire la gust si atunci cand a creat cafeaua cu gustul cel mai bogat si-a propus sa faca tot posibilul pentru ca bautorii adevarati de cafea sa se bucure de el. De aceea, chiar in aceasta perioada Doncafe ofera o experienta unica a cafelei pentru toti cei care impartasesc lumii intregi cana din care se bucura de gustul bogat al cafelei. Persoanele care trimit prin Facebook o fotografie a canii lor preferate pot pleca intr-un weekend VIP la Barcelona.
Afla mai multe pe http://apps.facebook.com/canatapreferata/
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii