In luna iunie la TV Paprika

In luna iunie la TV Paprika

O săptămână în Mexic cu Chuck Din 22 iunie, orele 09:40 și 10:10 Chuck Hughes așteaptă cu nerăbdare să evadeze din rutina zilnică. El vrea să pornească spre un loc în care să își poată schimba tricoul negru și șorțul cu o pereche de ochelari de soare și un maiou și să se bucure de mâncare proaspătă și autentică. Prin urmare, pornește spre Mexic și străbate țara în căutarea aventurilor culinare. Combinând gastronomia şi călătoriile, fiecare episod ni-l prezintă pe Chuck descoperind o parte diferită a Mexicului, precum și mâncarea și cultura autentice ale acelui loc. Chuck străbate Mexicul în lung şi-n lat cu jeepul său, unde întâlneşte oameni extraordinari și gustă mâncăruri incredibile. El prepară păstramă de vită, sashimi împreună cu pescarii, gătește greieri și coace tortille pe versantul unui vulcan. Pe lângă aventurile sale culinare, Chuck se abate din drum pentru a escalada un vulcan, vinde taco la o tarabă, intră într-un ring de lupte, livrează sandwichuri în Guadalajara, prinde o vacă împreună cu un grup de cowboy mexicani, pescuieşte şi face scufundări. Chuck trăiește experiențe unice, întâlnește oameni deosebiți și ne prezintă mâncăruri uimitoare!   Dolce vita à la David Rocco, seria 4 De luni – vineri, până pe 21 iunie, de la ora 18:50 În 24 iunie, de la ora 15:05 David nu este un simplu bucătar. Deși născut în Canada, el a devenit un italian autentic, luând parte la şarmul şi frumuseţile vieţii din Toscana. Acesta adoră să viziteze pieţele locale şi să prepare mâncăruri italieneşti, uşor de făcut. Inspirat de "cucina povera" (bucătăria săracă) sau de bucătăria de la ţară, David prepară bucate variate, utilizând ingrediente simple, proaspete și de sezon, pe care orice bucătar le are la îndemână.   Întrecerea amfitrionilor Din 22 iunie, in fiecare weekend, de la ora 18:50 Întrecerea amfitrionilor prezintă trei cupluri care se războiesc pentru o adevărată sărbătoare a gătitului. Camerele de filmat surprind toate detaliile, de la stabilirea meniului şi până la conversaţiile şi crizele care au loc în bucătărie. Spiritele se încing în timp ce doi experţi, care stau pe margine, într-un studio de televiziune, trebuie să aleagă câştigătorul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Șnițele din piept de pui marinat
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos