Inovatia si creativitatea au fost premiate la GastroPan 2011

(0)
admin postat de
Asa ar putea fi descrisa atmosfera din weekendul 18-20 martie 2011, de la Targu Mures, unde a avut loc cea de-a treia editie a Expozitiei Internationale GastroPan.

Evenimentul a înregistrat o dezvoltare accentuata fata de anul trecut, atat în privinta numarului de expozanti (crestere de 46%), cat si a suprafetei de desfasurare (+ 43%) si implicit a gamei de solutii profesionale pentru activitatile de panificatie, cofetarie, gastronomie prezentate la standuri.

De o importanta si mai mare a fost concursul Etaleaza-ti Aptitudinile care, spre satisfactia presei si a miilor de vizitatori, a atras la aceasta editie un numar dublu de concurenti fata de anul trecut. A fost nevoie de o sala separata de peste 1.500 mp pentru a primi diversele sortimente de paine, produsele de patiserie si torturile inedite, creatiile artistice din aluat, din zahar, martipan sau ciocolata, dar si platourile culinare si sculpturile în fructe si legume impresionante din concurs.

Castigatorii concursului GastroPan

Etaleaza-ti Aptitudinile 2011

CATEGORIA PANIFICATIE-PATISERIE

Categoria P1: Paine (Tematica: paine sanatoasa)
Premiul I.: Diószegi László –  Sfantu Gheorghe
Premiul II.: Gere István  - Ungaria
Premiul III.: Tankó Péter  - Lunca de Sus
Premiul special „Painea Natiunii în 2011”: Diószegi László- Sfantu Gheorghe


Categoria P2: Patiserie (Tematica: alimentatia ...
sanatoasa)
Premiul I. Sandu Sarolta  - Miercurea Ciuc
Premiul II.: Kabai János - Targu Mures
Premiul III.: Florentina Velciu  - Bucuresti


Categoria 3: Creatie artistica în aluat (Tematica: Lumea satului)
Premiul I.: Tőkés Tibor  - Targu Mures
Premiul II.: Balogh Ferenc, Bartalis Csaba si Sandu Sarolta - Miercurea Ciuc
Premiul III: Voicu Marian –  Roata de Jos


CATEGORIA COFETARIE


Categoria C1: Decorare tort (Tematica: Sarbatorile Pascale)
Premiul I.: Farkas Ferenc Attila - Sfantu Gheorghe
Premiul II.: Carmela Dragomir - Campina
Premiul III.: Popovici Niculina  - Timisoara


Premiu Special: Blaga Angela  - Targu Mures

Categoria C2: Creatie artistica in cofetarie (Tematica: Primavara - inclusiv sarbatorile pascale)

Premiul I.: Carmela Dragomir  - Campina
Premiul II.: Farkas Ferenc Attila - Sfantu Gheorghe
Premiul III.: Szabó Sándor Ferenc  - Ungaria
Premiu Special: - Berceanu Andrada - Santana de Mures - Lengyel László Levente - Odorheiu Secuiesc


CATEGORIA GASTRONOMIE

Categoria G1: Platouri preparate reci (Tematica: platou rece pentru 8-10 persoane)

Premiul I.: Bercea Dragos (Predeal) si Buzea Daniel  - Brasov;
Premiul II.: Negescu Adrian –  Brasov;
Premiul III.: Scoala Bella Italia - Braila
Premiu Special: - Bozdoc Elena – Complex Bazna - Bazna
- Timar Ioan – Top Star 2000 Srl - Covasna
- Velvet Music - Timisoara
- Nemes Rares Ilie  - Sibiu


Categoria G2: Sculptura decorativa în fructe si legume (Tematica: Primavara)

Premiul I.: Chitic Alexandru - Brasov
Premiul II.: Kígyósi János - Ungaria
Premiul III.: scoala Bella Italia - Braila
Premiu Special: Tamás Gábor si Takács József, Ungaria


Castigatorii concursului foto „Omul si Painea”
Premiul I. Kerekes István - Ungaria
Premiul II. Zaharia Constantin - Maracineni
Premiul III. Harmopan SA - Miercurea Ciuc


Expozitia GastroPan a beneficiat de sprijinul celor mai importante organizatii profesionale locale si europene din domeniul panificatiei, cofetariei si gastronomiei. Au fost prezenti la eveniment atat liderii asociatiilor de profil, cat si membrii specialisti cu înalta pregatire profesionala, care au contribuit la realizarea unor concursuri, demonstratii si programe profesionale de valoare maxima.

Pe www.gastropan.ro aveti o galerie foto cu cateva din momentele principale de la GastroPan 2011!
recomandari

Una din cele mai grandioase competitii profesionale dedicate specialistilor din domeniile panificatiei, ...

citește—

Deschiderea oficiala a targului are loc Vineri, 11 martie la ora 12. Vor fi prezenti pe langa reprezentantii ...

citește—

   „Cea mai buna paine”, „Cel mai bun produs de patiserie”, „Decoratii tort” si ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite