Intra in lumea culinara TV Paprika si castiga!

(0)
postat de
1. Organizatorul concursului este S.C. Inform Media SRL, societate ce detine site-ul www.culinar.ro, cu sediul social in municipiul Oradea, Bdul Dacia, nr.34, jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului J5/1113/2012, cod de identificare fiscala RO 20201084.

 

2. DURATA CONCURSURILOR SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul "Intra in lumea culinara TV Paprika" se deruleaza pe site-ul www.culinar.ro, site aflat in proprietatea si administrarea Organizatorului. Organizatorul va gazdui concursul campaniei promotionale pe site-ul mentionat anterior. Concursul se desfasora in perioada 25.02.2013 - 08.03.2013  si se adreseaza exclusiv participantilor de pe teritoriul Romaniei.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Promotia se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de cetatenie romana, in varsta de peste 18 ani, care au un cont de utilizator pe site-ul www.culinar.ro

Prin simpla participarea la aceasta campanie promotionala, participantii declara ca accepta si respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, potrivit celor mentionate in cuprinsul sau.

Nu pot participa la campania promotionala „Intra in lumea culinara TV Paprika”, angajatii SC Inform Media SRL, TV Paprika, sotul/sotia, precum si rudele si afinii acestora pana la gradul al doilea, inclusiv.

In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat ...
atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior sau se va desemna un nou castigator.

4. MECANISMUL DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara in perioada 25.02.2013 - 09.03.2013 (00:00) , prin loterie publicitara, pe pagina de concurs de pe culinar.ro .Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa se autentifice pe culinar.ro. Daca nu aveti inca un cont, puteti sa va faceti unul accesand pagina de inregistrare.

Vor fi publicate doua intrebari pe saptamana, in zilele de luni si joi, la fiecare intrebare acceptandu-se raspunsuri pana la aparitia urmatoarei (se considera o noua zi la ora 00:00), exceptie facand ultima intrebare din data de 07..03 la care se poate raspunde pana in data de 09.03 (ora 00:00).

Fiecare raspuns  poate insemna o noua sansa de castig.

Fiecare utilizator poate raspunde la intrebare o singura data pe zi.

Raspunsurile castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti la sfarsitul perioadei de concurs.

La tragerea la sorti vor participa doar raspunsurile eligibile.

Extragerea castigatorului se va face prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org si se vor afisa pe site-ul www.culinar.ro pana in data de 13.03.2013.

Orice tentativa de frauda va duce la eliminarea concurentului sau a castigatorului, urmand sa fie selectat un alt castigator.

Utilizatorul castigator va fi contactat de catre un reprezentant culinar.ro prin e-mail. Utilizatorul trebuie sa raspunda mail-ului de confirmare in termen de maxim 5 zile lucratoare. Daca nu va raspunde, in timpul mai sus mentionat se va selecta un alt castigator.

Castigatorul trebuie sa aiba domiciliul stabil in Romania, deoarece premiul se va trimite doar pe teritoriul Romaniei.

Daca vreuna dintre conditiile de mai sus nu a fost respectata, utilizatorul nu poate participa la campanie.5. PREMII

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda 4 premii constand in cate-un set de rasnita electrica si sort lung de bucatarie TV Paprika.5. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE

Premiile vor fi expediate de catre SC Inform Media SRL in termen de 30 de zile de la primirea mail-ului de confirmare din partea utilizatorului.

 

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI DREPTURILE DE IMAGINE

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin participarea la concurs castigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, copie dupa buletin), necesare scoaterii produselor din gestiune. Refuzul castigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea castigurilor determina neacordarea castigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea concursului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Inform Media SRL: Str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

 

7. Forta majora

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.

Desfasurarea concursului va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

9. Alte prevederi

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.culinar.ro.

Regulamentul de desfasurare a concursului este publicat pe site-ul www.culinar.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Inform Media SRL, din municipiul Oradea, str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor, pana la sfarsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
recomandari

Gastronomie cu economie
Din 20 februarie, de luni – vineri, de la ora 21:20

Bucătarii ...

citește—

Delicii din insule cu Peter Kuruvita
Din 4 martie, de luni pana vineri, de la ora 22:25

În ...

citește—

Gordon în spatele gratiilor
Din 25 septembrie, de la ora 21:20, de luni pana vineri
Din ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.